The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Сельта-11.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σαββάτο, 15 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

San Mamés Barria

Ο επόμενος αγώνας της ένατης αγωνιστικής της La Liga ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Υπό την ηγεσία του Ερνέστο Βαλβέρδε, η Αθλέτικ έχει δείξει λαμπερό ποδόσφαιρο, χάρη στο οποίο νιώθει καλά στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 17:5. Σημειώνω ότι στις πέντε προηγούμενες περιπτώσεις οι Βάσκοι νίκησαν 4:1 την Έλτσε, 3:2 τη Ράγιο Βαγιεκάνο και 4:0 την Αλμερία, ήρθαν ισόπαλοι 1:1 με τη Σεβίλλη και έχασαν 0:1 από την Εσπανιόλ.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Παράλληλα, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε τη Θέλτα (4:1), τη Σεβίλλη (2:0) και τη Ζιρόνα (2:1), αλλά δεν κατάφερε να επικρατήσουν της Ρεάλ Σοσιεδάδ (1:1) και Ρεάλ Μαδρίτης (1:2). Μέχρι στιγμής, οι «στρωματάδες» είναι τέταρτοι, έχουν 16 βαθμούς στο ενεργητικό τους, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 14:7.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν είναι πλέον τόσο πραγματικές όσο πριν από μερικά χρόνια – σχεδόν κάθε αγώνας που παίζουν είναι πλούσιος σε σουτ. Νομίζω ότι σε μια μονομαχία πρόσωπο με πρόσωπο, τόσο η Αθλέτικ Μπιλμπάο όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχουν καλές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *