The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Αλαβές: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетик-Алавес-01.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

San Mamés Barria

Αυτή τη φορά ο Οκτώβριος ξεκινά την Παρασκευή. Και αυτή είναι η παραδοσιακή εποχή έναρξης περιοδείας στο εθνικό πρωτάθλημα σε πολλές χώρες. Θα παιχτεί αγώνας στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Αλαβές θα παίξει κόντρα στην Αθλέτικ. Θα καταφέρουν οι Βάσκοι να κερδίσουν στο Σαν Μαμές;

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο διεύρυνε το σερί  χωρίς νίκη

Οι Βάσκοι ξεκίνησαν καλά τη νέα σεζόν. Το 0-0 με την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 18 Σεπτεμβρίου σήμαινε ότι ο σύλλογος είχε αήττητο σερί 5 αγώνων. Εκτός από τους «στρωματάδες», δεν έχασε κι από ένα άλλο grandee, την Μπαρτσελόνα. Αλλά η επόμενη εβδομάδα αποδείχθηκε ειλικρινά ανεπιτυχής για τον Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ και τους παίκτες του. Στην αρχή, η ομάδα, προφανώς έχοντας χαλάσει πολλές δυνάμεις με την Ατλέτικο, έχασε συγκλονιστικά από τη Ράγιο Βαγεκάνο στο Μπιλμπάο. Να Ας σημειώσουμε τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 96′. Η απώλεια συγκέντρωσης στο τέλος επηρέασε επίσης το Σάββατο. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν στο Mestalla μετά το μοναδικό γκολ του Martinez, πήραν πλεονέκτημα στον αριθμό των παικτών λόγω της απομάκρυνσης του Maxi Gomez, ο οποίος πήρε τη 2η κίτρινη κάρτα στο 82ο λεπτό… Και δέχθηκαν και πάλι στην παράταση, από τον Μάρκος Αντρέ στο 95´.

Η Αλαβές κατάφερε επιτέλους να κερδίσει

Οι «Babazorros» έχουν συνηθίσει τον αγώνα επιβίωσης τον τελευταίο καιρό. Μάλλον δε θα είναι τραγωδία για αυτούς να παραμείνουν στον πάτο της βαθμολογίας. Ο Javier Calleja έδειξε στη Βιτόρια τα προπονητικά του ταλέντα, όταν βοήθησε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η τελευταία σεζόν στο πρωτάθλημα. Ποια ήταν όμως η πίστωση εμπιστοσύνης του στα μέσα Σεπτεμβρίου; Η ομάδα ξεκίνησε με ένα σερί ηττών, έχασε 5 συνεχόμενες φορές και σημείωσε μόνο 1 γκολ σε αυτό το διάστημα. Είναι πολύ πιθανό η Αλαβές να είχε διαφορετικό τεχνικό τώρα. Αλλά το περασμένο Σάββατο το αουτσάιντερ νίκησε απροσδόκητα την πρωταθλήτρια, Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Λαγκουάρντια σκόραρε ήδη στο 4ο λεπτό, κατάφεραν να κρατήσουν αυτό το ελάχιστο πλεονέκτημα. Βέβαια και οι «στρωματάδες» δεν είναι σε καλή φόρμα αυτόν τον μήνα. Αλλά, το πιο σημαντικό, οι «Babazorros» κέρδισαν 3 βαθμούς, πρώτους σε αυτό το πρωτάθλημα.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις τελευταίες 11 συναντήσεις οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ηττηθεί ποτέ. Στο τελευταίο πρωτάθλημα η Αλαβές κατάφερε να σημειώσει 4 βαθμούς: 1-0 εντός έδρας, 0-0 στο Σαν Μαμές.

Πρόβλεψη

Η Αθλέτικ πρέπει να κερδίσει για να επιστρέψει στον δρόμο της επιτυχίας. Η Αλάβες εκτός έδρας είναι απίθανο να εμποδίσει σε αυτό, οπότε ποντάρουμε στη νίκη των Βάσκων εντός έδρας (απόδοση 1,64).

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *