The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αζαξιό εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аяччо-ПСЖ-21.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Φρανσουά Κοτί

Η νεοφερμένη Αζαξιό θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Γαλλίας ΠΣΖ στον εναρκτήριο αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής της Ligue 1.

Αζαξιό

Παραδόξως, η Αζαξιό αποδίδει πολύ καλύτερα εκτός έδρας, όπου κέρδισε πρόσφατα τη Μπρεστ με 1:0 και τη Μαρσέιγ με 2:1, ενώ επίσης σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Τρουά. Εντός έδρας οι Κορσικανοί ήταν πιο αδύναμοι από τη Νις (0:1) και την Κλερμόν (1:3). Ως αποτέλεσμα, κατέχουν τη δέκατη ένατη θέση με οκτώ βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 8:16.

ΠΣΖ

Στις πρώτες έντεκα συναντήσεις, η ΠΣΖ κέρδισε 29 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 29:5, χάρη σ’ αυτό προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα με διαφορά τριών πόντων από τον πλησιέστερο διώκτη. Προχθές οι Παριζιάνοι νίκησαν τις Μπρεστ (1:0), Λυών (1:0), Νις (2:1) και Μαρσέιγ (1:0), ενώ σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με τη Ρεμς.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ δεν έχει κερδίσει με μεγάλο βαθμό για πάνω από ένα μήνα, αλλά στο παιχνίδι με την Αζαξιό έχει μια καλή ευκαιρία να σπάσει αυτή την τάση. Δεν νομίζω ότι οι γηπεδούχοι που πάνε για υποβιβασμό θα επιβάλουν ούτε τον παραμικρό αγώνα στο φαβορί λόγω της τεράστιας διαφοράς στην κατηγορία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *