The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΕΚ Λάρνακας εναντίον Ρεν: πρόβλεψη για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ

aek larnakas

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 1/6

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

AEK Αρένα – Γεώργιος Καραπατάκης

Η ΑΕΚ δεν έχει χάσει ακόμα εντός έδρας τη φετινή σεζόν, αλλά αν θα διαρκέσει το σερί των Κυπρίων στις 8 Σεπτεμβρίου σε μονομαχία με τη Ρεν; Απάντηση θα τη βρείτε στο προγνωστικό μας. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την πορεία της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση τη φετινή σεζόν με την πρόκριση στο Champions League – η αντιπρωταθλήτρια Κύπρου αποκλείστηκε αμέσως από τη διοργάνωση, αφήνοντας τη Δανή Μίντιλαντ να περάσει μπροστά. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα ήταν αποφασισμένη να μπει στη δεύτερη πιο σημαντική διοργάνωση συλλόγων στην Ευρώπη, νικώντας την Παρτιζάν και την Ντνιπρό-1 στην πρόκριση στον δρόμο για τον όμιλο.

Ρεν

Η Ρεν ήταν σίγουρα αποφασισμένη να μπει ξανά στο Champions League στο τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά δύο καταστροφικά ματς στο τέλος του πρωταθλήματος άφησαν την ομάδα εκτός διοργάνωσης. Την ίδια στιγμή, η διοίκηση άφησε τον Μπρούνο Τζενέσιο στο τιμόνι της ομάδας, αλλά οι «κοκκινόμαυροι» ξεκινούν αδύναμα τη σεζόν – μέχρι στιγμής μόνο η ένατη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και ήδη δύο ήττες στο παθητικό. Δεδομένου ότι είναι μόνο ο έκτος γύρος, είναι πάρα πολύ για έναν υποψήφιο για μια θέση στην πρώτη τριάδα.

Πρόβλεψη

Η Ρεν θεωρείται το φαβορί του αγώνα, αλλά είναι απίθανο οι Γάλλοι να περάσουν εύκολα στην Κύπρο. Η ΑΕΚ ξέρει να αμύνεται – στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις στην ΑΕΚ Αρένα, οι «κιτρινοπράσινοι» δεν έχουν δεχθεί περισσότερα από ένα γκολ. Σίγουρα σήμερα οι γηπεδούχοι θα ποντάρουν στην άμυνα στην αναμέτρηση με αντίπαλο ανώτερό τους στην κατηγορία.

Η Ρεν, με τη σειρά της, απέχει ακόμα πολύ από τη βέλτιστη φόρμα της και τώρα είναι πιθανώς περισσότερο επικεντρωμένη στη διόρθωση της κατάστασης στη Ligue 1, οπότε η σύνθεση που θα  βγει θα είναι πιθανότατα μεγάλης κλίμακας – σε τέτοιες συνθήκες, δεν αξίζει να υπολογίζουμε σε υπερβολικό σκορ.

Πιστεύουμε ότι το ματς δεν θα είναι παραγωγικό. Προτεινόμενο στοίχημα: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *