The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΕΚ Λάρνακας εναντίον Γουέστ Χαμ: προγνωστικά για τον αγώνα

Дерби-ВестХэм-30.01

Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, 7:45 μ.μ.

AEK Αρένα – Γεώργιος Καραπατάκης

Η κύρια διοργάνωση την Πέμπτη θα είναι το Europa League. Αλλά και από την περασμένη σεζόν έχει ξεκινήσει το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, όπου υπάρχουν ενδιαφέροντα ζευγάρια. Έτσι στη Λάρνακα η τοπική ΑΕΚ φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ. Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση στην πρόγνωση αυτού του αγώνα στις 9 Μαρτίου 2023.

Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει ήδη φτάσει αρκετά μακριά

Οι «κιτρινοπράσινοι» στον τελευταίο κύκλο μπόρεσαν να επαναλάβουν το καλύτερο τους αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, καταφέρνοντας να τερματίσουν και πάλι στη 2η θέση (όμως υπήρξαν άλλες 2 νίκες στο Κύπελλο Κύπρου). Αυτό τους επέτρεψε να ξεκινήσουν τελικά στο Europa League. Εκεί η ομάδα αποδείχθηκε 3η στον όμιλο, έχασε από τη Ρεν και τη Φενερμπαχτσέ, αλλά βγήκε πιο δυνατή από τη Ντιναμό Κιέβου. Ως αποτέλεσμα, στους 32 η ΑΕΚ ήρθε αντιμέτωπη με μια άλλη εκπρόσωπο της Ουκρανίας, την Ντνίπρο-1, η οποία, παρεμπιπτόντως, προκρίθηκε το καλοκαίρι. Και πάλι, οι «πολεμιστές» από το νησί αποδείχθηκαν πιο δυνατοί: 1-0 εντός έδρας, 0-0 εκτός.

Η Γουέστ Χαμ μόνο κάτι μπορεί να δείξει σε αυτό το τουρνουά

Τα «σφυριά» μετά από μερικά ωραία χρόνια ειλικρινά αποτυγχάνουν στην εγχώρια αρένα. Εκεί και τώρα, η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι ελάχιστη και σίγουρα δεν πρέπει να νιώθουν χαλαρά εκεί. Επιπλέον, την περασμένη εβδομάδα ο λονδρέζικος σύλλογος αποκλείστηκε από τη διοργάνωση για το κύπελλο λόγω του 1-3 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να παίξουν μόνο στο Conference League. Αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι στιγμής οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες έχουν εκατό τοις εκατό στατιστικά: κατάφεραν να κερδίσουν και τα δύο ματς με τη Μίντιλαντ, αλλά και να βγάλουν 6 στα 6 στον όμιλο, με τους Στεάουα, Σίλκεμποργκ και Άντερλεχτ. Χάρη σε αυτό, τα «σφυριά» κατάφεραν, φυσικά, να κερδίσουν την 1η θέση και, ως εκ τούτου, να σωθούν από το να παίξουν στους 32.

Προηγούμενοι αγώνες

Ούτε η ΑΕΚ Λάρνακας ούτε η Γουέστ Χαμ μπορούν να αποδοθούν σε τακτικούς συμμετέχοντες  των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας πρόσωπο με πρόσωπο μεταξύ τους.

Πρόβλεψη

Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα ευρωπαϊκό ταξίδι ουσιαστικά ρεκόρ και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι νίκη της Γουέστ Χαμ με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *