The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΕΚ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

AEK-Bayern Munich-23.10

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η ελληνική AEK στην έδρα της θα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης το σούπερ-κλαμπ του Μονάχου, το οποίο βγήκε από τη διεθνή παύση, νικώντας τη Βόλφσμπουργκ. Αυτή η νίκη έδειξε ότι η κρίση έχει ξεπεραστεί.

Οι Έλληνες

Η ΑΕΚ έχασε δύο πρώτους αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα οι Έλληνες πρωταθλητές θα παίξουν με την Μπάγερν Μονάχου. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά περίπλοκη, υπάρχει αίσθηση ότι οι νότιοι δεν έχουν καμία πιθανότητα ακόμη και για την τρίτη θέση στον όμιλο Ε. Στο ελληνικό πρωτάθλημα η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση μετά από 7 γύρους, έχοντας 13 βαθμούς στο ενεργητικό.

Οι Γερμανοί

Οι αρχηγοί της Μπάγερν Μονάχους διατήρησαν προς το παρόν τον Κόβατς, αλλά ο Κροάτης βρίσκεται υπό πίεση, ίσως οι επόμενοι αγώνες θα είναι αποφασιστικής σημασίας στη μοίρα αυτού του τεχνικού. Μετά από το διάλλειμα η Μπάγερν Μονάχου αρκετά σίγουρα νίκησε τη Βόλφσμπουργκ 3:1 εκτός έδρας. Αυτή η νίκη επέτρεψε στους “κόκκινους” να ανέβουν στην τρίτη θέση στην κατάταξη, αλλά η Μενχενγκλάντμπαχ μπορεί να ξεπεράσει τους νότιους. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν Μονάχου νίκησε την Μπενφίκα 2:0, έπαιξε ισοπαλία με την Αίαξ 1:1 στην έδρα της. Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει τίποτα κρίσιμο στην κατάσταση στη Μπάγερν Μονάχου, το γερμανικό πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να φτάσει την Μπορούσια.

Πρόβλεψη

Η ΑΕΚ από όλες τις απόψεις είναι κατώτερη από την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Η Μπάγερν βρισκόταν σε ύφεση, αλλά μετά από το διάλλειμα η κατάσταση επανήλθε στο φυσιολογικό, από την Μπάγερν στο εγγύς μέλλον μπορούμε να περιμένουμε πολλές νίκες, συμπεριλαμβανομένων στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους φιλοξενούμενους μοιάζει με μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *