The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΕΚ (Ελλάδα) εναντίον Βόλφσμπουργκ (Γερμανία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

АЕК (Копия)

Europa League, πλέι-οφ

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών

Την Πέμπτη η Αθήνα θα φιλοξενήσει τον τέταρτο προκριματικό γύρο του Europa League μεταξύ ΑΕΚ και Βόλφσμπουργκ.

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έφτασε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό χάρη στην τρίτη θέση της στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί οι «μαύρο-κίτρινοι» έχουν ήδη περάσει ένα στάδιο, κερδίζοντας στο ελάχιστο ελάχιστα την ελβετική St. Gallen (1:0). Εν τω μεταξύ, οι Αθηναίοι έλαβαν μέρος σε δύο γύρους του Σούπερ Λιγκ, όπου επίσης νίκησαν ξηρή τη Λαμία (3:0) και την Παναιτωλικό (2:0).

Βόλφσμπουργκ  

Δύο θαμπές ισοπαλίες με Λεβερκούζεν (0:0) και Φράιμπουργκ (1:1), καθώς και ήσυχες νίκες 4:0 επί της Kukesi και 2:0 επί της Desna στο Europa League – αυτά είναι η τρέχουσα απόδοση της Βόλφσμπουργκ στην σεζόν 2020/21. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι στην τελευταία εκστρατεία οι «λύκοι» αποκλείστηκαν από την Σαχτάρ στους 16 του Europa League, και στην εθνική αρένα τερμάτισαν στην έβδομη θέση.

Πρόβλεψη

Η άμυνα της ΑΕΚ φημίζεται για την αδιαλλαξία της, ενώ η Βόλφσμπουργκ είναι ίσως η πιο ρεαλιστική ομάδα στη Γερμανία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν περιμένω υπερβολική βαθμολογία από αυτήν την αναμέτρηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι:το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *