The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Πολωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Англия-Польша-31.03b

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Θ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες προκριματικούς αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου, θα παίξουν εθνικές Αγγλίας και Πολωνίας, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ισχυρών ομάδων προετοιμάστηκαν από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι Βρετανοί είναι μεγάλο φαβορί του ομίλου

Στους δύο πρώτους αγώνες της επιλογής, οι Βρετανοί δεν αντιμετώπισαν καθόλου αντίσταση. Πρώτα, νίκησαν τον απελπισμένο Σαν Μαρίνο εντός έδρας 5:0, και μετά σημείωσαν μια σίγουρη νίκη εκτός έδρας επί της Αλβανίας 2:0 Οι Βρετανοί δεν έχουν συναντήσει με τους κύριους ανταγωνιστές τους, αλλά οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι φαβορί του ομίλου τους. Τα τελευταία χρόνια η εθνική Αγγλίας έχει δείξει καλά αποτελέσματα και έχει πολύ ισχυρή σύνθεση. Μια τέτοια πρόοδος έχει καταστεί δυνατή χάρη στην ανάπτυξη της Premier League, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί με ασφάλεια το πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Αγώνας ελέγχου για τους Πολωνούς

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών, η εθνική Πολωνίας είναι ο κύριος υποψήφιος για τη δεύτερη θέση, αν και η ομάδα είναι απίθανο να δώσει εύκολα το απευθείας εισιτήριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην πρώτη τους συνάντηση οι Πολωνοί σημείωσαν ισοπαλία με τους Ούγγρους 3:3, επειδή σχεδόν ολόκληρο το παιχνίδι προσπαθούσαν να προφτάσουν τον αντίπαλο. Ο δεύτερος αγώνας έχει ήδη γίνει μια εύκολη προθέρμανση, επειδή σημειώθηκε νίκη επί της αδύναμης εθνικής ομάδας της Ανδόρας 3:0. Ο επερχόμενος αγώνας θα απαντήσει στο ερώτημα αν ο Λεβαντόφσκι και η παρέα του μπορούν να αγωνιστούν για την πρώτη θέση του ομίλου ή αν όλα περιορίζονται στη μάχη για τη δεύτερη θέση με τους Ούγγρους.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν μακρά ιστορία αναμετρήσεων, οι Βρετανοί έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα εδώ. Την τελευταία φορά που οι ομάδες συναντήθηκαν ήταν στο προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014.

Πρόβλεψη

Τα δύο κύρια φαβορί του ομίλου θα παίξουν μεταξύ τους, ενώ η Αγγλία θεωρείται το αδιαμφισβήτητο φαβορί. Η Πολωνία δεν είναι τόσο εύκολος αντίπαλος και είναι σε θέση να επιβάλει σοβαρό αγώνα στους Βρετανούς. Εδώ θεωρούμε το βέλτιστο στοίχημα είναι στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *