The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Παναμάς: πρόβλεψη για τον αγώνα

England-Panama-24.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο του Νίζνι Νόβγκοροντ

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 3:00 (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της πλησιέστερης Κυριακής θα είναι η  μονομαχία μεταξύ των εθνικών ομάδων της Αγγλίας και του Παναμά, η οποία θα διεξαχθεί στο Νίζνι Νόβγκοροντ. Ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την εθνική ομάδα της Αγγλίας και είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με αυτή τη  γραμμή πονταρίσματος, δεδομένων των δυνατοτήτων του προσωπικού των μελλοντικών αντιπάλων.

Υπάρχει νίκη

Η εθνική της Αγγλίας έχει ήδη στο ενεργητικό της μια νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία συνέβη στις 18 Ιουνίου 2018 πάνω από την εθνική της Τυνησίας. Σε αυτόν τον αγώνα ο Χάρι Κέινε έκανε διπλό, και η δεύτερη μπάλα σημειώθηκε από τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ στο 90+1ο λεπτό της συνάντησης. Μετά τον πρώτο γύρο οι Βρετανοί βρίσκονται στη δεύτερη γραμμή στις βαθμολογίες, χάνουν από το Βέλγιο στη διαφορά τερμάτων. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα του Southgate στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχασε στην εστία της μόλις τρία γκολ σε 10 αγώνες, τα «λιοντάρια» είχαν την καλύτερη άμυνα στο τουρνουά.

Ήττα

Η εθνική του Παναμά έχασε στον πρώτο γύρο από τους Βέλγους 0:3 απολύτως δίκαια. Καλό είναι ότι οι εκπρόσωποι της ζώνης CONCACAF κατάφεραν να επιβιώσουν στο πρώτο ημίχρονο και να μην χάσουν πριν από το διάλειμμα, αλλιώς η ήττα θα ήταν ακόμα πιο συντριπτική. Για την εθνική του Παναμά το ότι φτάσανε στον τελικό μέρος του Κυπέλου είναι μια μεγάλη επιτυχία, απίθανο όμως να είναι σε θέση να δώσουν μάχη στα «τρία λιοντάρια».

Πρόβλεψη

Η εθνική της Αγγλίας είναι ένα κεφάλι πιο ισχυρή από τον μελλοντικό της αντίπαλο, κάτι που θα αποδειχθεί άμεσα στον επερχόμενο αγώνα. Δεδομένων των καλών δεξιοτήτων παιχνιδιού στην άμυνα των “τριών λιονταριών”, μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι Παναμάδες θα έχουν προβλήματα να σκοράρουν γκολ την Κυριακή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Βρετανοί τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά θα σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ξερή νίκη της εθνικής Αγγλίας με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *