The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Ουαλία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Англия-Уэльc-08.10b

Φιλικός

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Γήπεδο Γουέμπλεϊ

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ Αγγλίας και Ουαλίας θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη στο Λονδίνο.

Αγγλία

Η Αγγλία δεν έπαιξε τα εναρκτήρια παιχνίδια της το 2020 με τον καλύτερο τρόπο: κέρδισε μια δύσκολη νίκη 1-0 επί της Ισλανδίας και έπαιξε λευκή ισοπαλία 0-0 με τη Δανία. Αν και πριν από αυτό τα Λιοντάρια προκρίθηκαν εύκολα για το EURO, κερδίζοντας 21 βαθμούς σε οκτώ συναντήσεις. Και ακόμη νωρίτερα οι παίκτες της Southgate έφτασαν στους ημιτελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου για πρώτη φορά για εδώ και πολύ καιρό.

Ουαλία

Τα επιτεύγματα της Ουαλίας είναι πολύ πιο μετριοπαθή, σ’ αυτά μπορεί να αποδοθεί μόνο ο ιστορικός ημιτελικός του Euro 2016, όπου οι Δράκοι έχασαν μόνο από τους μελλοντικούς νικητές, τους Πορτογάλους (0:2). Σε αυτό το League of Nations ηγούνται του κουαρτέτου τους, έχοντας κερδίσει νίκες έναντι της Φινλανδίας και της Βουλγαρίας με το ίδιο σκορ 1:0

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, αυτός ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με ένα μικρό πλεονέκτημα των Βρετανών, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Από την άλλη πλευρά, η σταθερή άμυνα της Ουαλίας είναι απίθανο να επιτρέψει στο φαβορί να επιτύχει μια συντριπτική νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Αγγλία δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *