The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Κροατία: πρόβλεψη για τον αγώνα

England-Croatia-18.11

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Λιγκ Α Όμιλος 4 – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του έκτου γύρου του Πρωταθλήματος Εθνών θα είναι η μονομαχία μεταξύ Αγγλίας και Κροατίας. Στην ομάδα 4 υπήρξε μια ενδιαφέρουσα κατάσταση κατά την οποία ο νικητής της επικείμενης συνάντησης θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το τρόπαιο στο Πρωτάθλημα Εθνών στα πλέι-οφ, ενώ ο ηττημένος θα εγκαταλείψει τη Λιγκ Α και θα πέσει στην Λιγκ Β. Οι εταιρείες στοιχημάτων σ’ αυτόν τον αγώνα είναι στο πλευρό των Άγγλων, τα “τρία λιοντάρια” είχαν πολύ άσχημη εμφάνιση στο ματς ενάντια στους Ισπανούς, επιπλέον, οι Βρετανοί σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει ποιος τους νίκησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και δεν τους άφησε να περάσουν στον τελικό του Μουντιάλ.

Είναι σημαντικό να κερδίσει

Η εθνική Αγγλίας έχει πολύ υψηλό κίνητρο για τον επερχόμενο αγώνα, τα “τρία λιοντάρια” έχασαν τον τελευταίο επίσημο αγώνα στο Γουέμπλεϊ, θα προσπαθήσουν να το διορθώσετε με τη νίκη επί τους Κροάτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 15 Νοεμβρίου η εθνική Αγγλίας διεξήγαγε φιλικό αγώνα με την εθνική των ΗΠΑ, κέρδισε τους Αμερικανούς με σκορ 3-0, η πρόβα πριν από τους Κροάτες ήταν επιτυχής.

Υπάρχουν ακόμα πιθανότητες

Μετά από την Ισπανία στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών φαινόταν ότι οι Βαλκάνιοι δεν θα είχαν ευκαιρία να πιάσουν ακόμα και τη δεύτερη θέση στον όμιλο 4, αλλά πριν από την μονομαχία αυτή οι Κροάτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν κιόλας την πρώτη θέση στην κατάταξη. Είναι αλήθεια ότι για να πετύχει αυτό η ομάδα του Ντάλιτς χρειάζεται μόνο τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ Αγγλίας και Κροατίας στο Πρωτάθλημα Εθνών έληξε με σκορ 0:0, και στην επερχόμενη συνάντηση δεν αξίζει να περιμένουμε για υψηλές επιδόσεις από τις ομάδες. Η Αγγλία έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στον κόσμο, για τους Κροάτες θα είναι δύσκολο να σκοράρουν από τρία γκολ σε κάθε αγώνα. Σ’ αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το στοίχημα στους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η εθνική Αγγλίας δε θα χάσει + το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *