The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Κροατία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Англия-Хорватия-13.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Το Euro ξεκινά επιτέλους, το κύριο τουρνουά ποδοσφαίρου της ηπείρου ξεκινά την Παρασκευή. Η Αγγλία και η Κροατία θα παίξουν πρώτές την Κυριακή. Είναι σημαντικό και οι δύο ομάδες να έχουν ένα καλό ξεκίνημα για να διατηρήσουν ρεαλιστική πιθανότητα πρόκρισης από τον όμιλο. Θα μπορέσουν οι παίκτες του Southgate να εκδικηθούν για την ήττα τους στους ημιτελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου;

Η Αγγλία πηγαίνει στο τουρνουά με φιλόδοξους στόχους

Τα «τρία λιοντάρια» έφτασαν στο Euro χωρίς προβλήματα. Ο Trent Alexander-Arnold είναι εκτός, ο Greenwood δεν πρόλαβε να ανακάμψει. Και, το πιο σημαντικό, ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ακόμη υπό αμφισβήτηση. Ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός δεν έπαιξε για ένα μήνα και ούτε προπονήθηκε καλά. Θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στο γήπεδο; Και αν ναι, σε ποια φόρμα; Μια άλλη ερώτηση – ποιος θα είναι στο τέρμα των Βρετανών; Ο Πόουπ, ο οποίος ήταν τον Μάρτιο, είναι τραυματισμένος, ο Πίκφορντ και ο Τζόνστον έπαιξαν από μία συνάντηση. Ποίος εντυπωσίασε περισσότερο; Ή ίσως θα βγει ο Ντιν Χέντερσον. Σε κάθε περίπτωση, με αστρική ομάδα επίθεσης, η Αγγλία πρέπει να κρατήσει τη μπάλα σε ξένο τέρμα.

Η Κροατία θέλει να δείξει ότι διαγράφεται νωρίς

Η εθνική Κροατίας ήταν ήδη ομάδα με αρκετά γερασμένους παίκτες όταν ανανέωσε τα ρεκόρ της το 2018. Σε αντίθεση με τη «χάλκινη» γενιά το 1998, αυτή τη φορά κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό… Μετά από αυτό πολλοί έχουν τελειώσει την καριέρα τους, τουλάχιστον διεθνείς. Άλλοι ηγέτες, κυρίως Modric, έχει μεγαλώσει για 3 χρόνια. Ενώ η νεολαία, με όλες τις προκαταβολές στους Βλάσιτς και Πασάλιτς, δεν έχει φτάσει ακόμη στο επίπεδο των Μάντζουκιτς και Ρακίτιτς. Ωστόσο, οι παίκτες του Zlatko Dalich πέρασαν με αρκετή αυτοπεποίθηση τα προκριματικά. Το 2021 ωστόσο έχουν πολλά προβλήματα: 2 νίκες σε 5 αγώνες και αυτές πάνω από την Κύπρο και τη Μάλτα. Φιλικά πριν από το τουρνουά δεν πρόσθεσαν αισιοδοξία: 1-1 με την Αρμενία, 0-1 με το Βέλγιο

Προηγούμενοι αγώνες

Οι Κροάτες ξέρουν πώς να δημιουργούν προβλήματα για τους Βρετανούς. Εκτός από τον προαναφερθέντα ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον αποφασιστικό στόχο του Μάντζουκιτς στην παράταση, θυμάμαι την αποτυχία των «τριών λιονταριών» στην επιλογή για το Euro 2008. Τότε η Κροατία σχεδόν χάρισε τη 2η θέση στον όμιλο στη Ρωσία. Αν και τα συνολικά στατιστικά στοιχεία εξακολουθούν να είναι υπέρ των Βρετανών.

Πρόβλεψη

Δεν είναι τόσο ισχυρή η Αγγλία τώρα, όσο η Κροατία δεν είναι αυτή που ήταν πριν. Περιμένουμε τη νίκη των παικτών του Gareth Southgate με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *