The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Ιρλανδία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Англия-Ирландия-12.11b

Φιλικά

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Wembley

Στο θρυλικό Wembley το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει την Πέμπτη το βράδυ. Η εθνική ομάδα της Αγγλίας θα φιλοξενεί παραδοσιακά τους αντιπάλους της εδώ. Αυτή τη φορά έρχεται γείτονας, η ιρλανδική ομάδα, η οποία σίγουρα θα προσπαθήσει να βάλει τρικλοποδιά στα «τρία λιοντάρια». Υπάρχει όμως τέτοια πιθανότητα;

Η Αγγλία χάνει πολύ συχνά βαθμούς «απ’ το πουθενά»

Όσον αφορά τη σύνθεση τα «τρία λιοντάρια» αναμφίβολα ανήκουν στις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο. Αυτό όμως δεν εμποδίζει την εθνική ομάδα να πραγματοποιήσει τις δυνατότητές της. Βασικά, οι παίκτες του Γκάρεθ  Σάουθγκεϊτ καταφέρνουν αν όχι τα πάντα, τουλάχιστον πολλά. Αλλά πολύ συχνά επιτρέπουν λάθη εναντίον σαφώς ασθενέστερων. Με την Ισλανδία ήταν τυχεροί που ο αντίπαλος έχασε το πέναλτι στην τελευταία επίθεση, αλλά στη συνέχεια κερδίσθηκε μόνο 1 βαθμός και 0 γκολ με τους Δανούς (0-0 εκτός έδρας, 0-1 εντός έδρας). Γενικά, υπάρχει λόγος για να αποκατασταθούν μπροστά στους οπαδούς. Αυτό θα πρέπει να γίνει χωρίς τον Τρεντ Αλεξάντερ- Άρνολντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός από το δεξιό αμυντικό της Λίβερπουλ, οι Phillips, Ings και Barnes δεν κλήθηκαν αυτή τη φορά.

Η Ιρλανδία δεν μπορεί να κερδίσει όλο το χρόνο

Η ομάδα ξεκίνησε το αποτυχημένο της σερί τον περασμένο Νοέμβριο. Οι παίκτες του Στίβεν Κένι δεν τα καταφέρνουν καλά αυτό το φθινόπωρο. Πρώτα απ’ όλα, ο αγώνας για την πρόκριση στο Euro τελείωσε: ο αγώνας στη Σλοβακία τελείωσε με λευκή ισοπαλία, αλλά στη διαδικασία των πέναλτι ο Ροντάκ δέχτηκε 2 γκολ λιγότερο από τον Ράντολφ. Στο Πρωτάθλημα Εθνών του 2020 οι Ιρλανδοί κέρδισαν μόνο 2 βαθμούς σε 4 αγώνες. Τίποτα δεν καταφέρνουν στην επίθεση: μόνο στον 1ο γύρο η ομάδα σκόραρε εναντίον της Βουλγαρίας, μετά «έμειναν σιωπηλή». Μένει μόνο να αποφευχθεί τουλάχιστον μια πλήρης αποτυχία και να μην πέσει στην τελευταία θέση. Επομένως, είναι σημαντικό στον τελευταίο γύρο, στις 18 Νοεμβρίου, να κερδίσει εντός έδρας εναντίον ενός άλλου αποτυχημένου του κουαρτέτου, εθνικής Βουλγαρίας. Την ίδια στιγμή, στην τρέχουσα λίστα δεν υπάρχουν 2 επιθετικοί οι οποίοι παίζουν στην Premier League, ούτε ο Long ούτε ο ΜακΓκόλντρικ. Μένει μόνο να ελπίζουν ότι ο Κάλουμ Ρόμπινσον από τη Γουέστ Μπρόμιτς  θα είναι σε καλή κατάσταση.

Προηγούμενοι αγώνες

Απίστευτο σερί: 30 χρόνια και 5 αγώνες στη σειρά μεταξύ των ομάδων σταθερά καταγράφεται ισοπαλία, τέσσερις φορές ήταν 1:1.

Πρόβλεψη

Η Αγγλία είναι σαφώς ισχυρότερη από τον αντίπαλό της. Και η ήττα στον τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών απαιτεί αποκατάσταση, ειδικά επειδή η άφιξη του γείτονα πρέπει να λειτουργήσει ως ερεθιστικό. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των παικτών του Σάουθγκεϊτ στο 1ο ημίχρονο και στον αγώνα με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *