The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Ιράν: πρόβλεψη για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 26: Mason Mount of England celebrates after scoring their side's second goal during the UEFA Nations League League A Group 3 match between England and Germany at Wembley Stadium on September 26, 2022 in London, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Αγγλία εναντίον Ιράν: πρόβλεψη για τον αγώνα

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Β

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022, 3:00 μ.μ.

Διεθνές Στάδιο Καλίφα

Τρεις αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τη δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο αγώνας θα ξεκινήσει στο κουαρτέτο Β, όπου Αγγλία – Ιράν θα είναι το πρώτο ζευγάρι που θα μπει στη μάχη, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στις σελίδες του πόρου μας.

Αναμένονται εξαιρετικά αποτελέσματα από τους Βρετανούς

Η ομάδα της Αγγλίας είναι ένα από τα πέντε κορυφαία φαβορί σ’ αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τουλάχιστον η ομάδα πρέπει να κερδίσει τον όμιλό της, με αντιπάλους όπως: ΗΠΑ, Ιράν και Ουαλία. Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια μορφή βρίσκονται τώρα οι Βρετανοί, γιατί απέτυχαν εντελώς στο Πρωτάθλημα Εθνών, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στον όμιλο με Ουγγαρία, Γερμανία και Ιταλία. Τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, μιλάμε για τον Στέρλινγκ, τον Μάντισον και τον Γουόκερ.

Δύσκολο και απρόβλεπτο Ιράν

Η εθνική ομάδα του Ιράν έφτασε χωρίς προβλήματα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας καταφέρει να κερδίσει την πρόκρισή της, ωστόσο, κατάφερε να πηδήξει στην πρώτη θέση στον τελευταίο γύρο, παρακάμπτοντας τη Νότια Κορέα. Λόγω της δύσκολης πολιτικής κατάστασης στη χώρα, υπήρχαν φήμες ότι η ομάδα θα αρνιόταν να έρθει ή γινόταν λόγος για διακοπή, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Τον Νοέμβριο, οι Ιρανοί είχαν δύο φιλικούς αγώνες, κέρδισαν μετά βίας τη Νικαράγουα – 1:0, και στη συνέχεια έχασαν από την Τυνησία – 0:2. Ο όμιλος δεν είναι εύκολος, αλλά πρέπει να παλέψουν για τα πλέι οφ.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους, οπότε αυτή θα είναι η αρχή της ιστορίας τους μεταξύ τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Βρετανοί είναι το ξεκάθαρο φαβορί εδώ, η κατηγορία των παικτών είναι σίγουρα υψηλότερη, οι Ιρανοί είναι μάλλον αποφασισμένοι να συγκρατήσουν τον αντίπαλο παίζοντας δεύτερο νούμερο. Πιστεύουμε ότι οι ιδρυτές του ποδοσφαίρου θα ξεκινήσουν με νίκη, οπότε ποντάρουμε στην επιτυχία τους με χάντικαπ -1 γκολ (απόδοση 1,61).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *