The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Δανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Англия

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020 – Ημιτελικός

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021, 10:00 μπ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Γήπεδο Γουέμπλεϊ

Σε σημαντική συνάντηση μεταξύ των εθνικών ομάδων Αγγλίας και Δανίας, θα καθοριστεί ο δεύτερος φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Αγγλία

Η Αγγλία έπαιξε στη φάση των ομίλων σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας. Αλλά αυτή η προσέγγιση των επιχειρήσεων ήταν αρκετή για να κερδίσει επτά βαθμούς σε μονομαχίες με την Κροατία (1:0), τη Σκωτία (0:0) και την Τσεχία (1:0) και να πάρει την πρώτη θέση. Επιπλέον, οι παίκτες του Southgate απέδειξαν το υψηλό τους επίπεδο στα πλέι οφ, νικώντας 2:0 τη Γερμανία και 4:0 την Ουκρανία.

Δανία

Η Δανία αποκτά επίσης τη βέλτιστη κατάσταση κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Για το Scarlet Guard όλα ξεκίνησαν με 0-1 από τη Φινλανδία και 1:2 από το Βέλγιο, γεγονός που έθεσε σε κίνδυνο τις φιλοδοξίες τους. Αλλά μετά οι Δανοί νίκησαν συντριπτικά τη Ρωσία 4:1, την Ουαλία 4:0 και την Τσεχία 2:1, φτάνοντας στους ημιτελικούς του μεγάλου τουρνουά για πρώτη φορά από το 1992.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, το σαφές φαβορί αυτής της αντιπαράθεσης είναι η αγγλική ομάδα, το περιθώριο ασφαλείας της οποίας είναι πολύ υψηλότερο. Η Δανία είναι απίθανο να επιτρέψει στον εαυτό της να χάσει με μεγάλο σκορ, αλλά οι πιθανότητες να φτάσει στον τελικό είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Αγγλίας με 1-2 γκολ με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *