The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Γερμανία: προγνωστικά για στοίχημα

Англия

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Γύρος των 16

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Η Τρίτη θα είναι η τελευταία ημέρα του γύρου των 16στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020. Και τότε μάλλον θα παιχτεί ο πιο αναμενόμενος αγώνας αυτού του γύρου: Αγγλία εναντίον Γερμανίας. Πόσοι γύροι έχουν γίνει σε αυτή την αναμέτρηση… Θα μπορέσουν οι Γερμανοί να αγωνιστούν για επιτυχία στο Στάδιο Γουέμπλεϊ;

Η Αγγλία μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από το αποτέλεσμα

Τα «τρία λιοντάρια» κέρδισαν την 1η θέση στον όμιλο τους. Σημείωσαν 7 βαθμούς από 9 δυνατούς σε 3 αγώνες, δεν έχασαν ποτέ… Αλλά την ίδια στιγμή οι Βρετανοί επικρίνονται πολύ, ειδικά ο Κέιν. Ο Χάρι είναι σιωπηλός, όπως και η υπόλοιπη ομάδα, και τα δύο γκολ σκόραρε ο Στέρλινγκ και οι δύο ήταν νικηφόρα. Η εθνική ομάδα κέρδισε ελάχιστα, από 1-0 έναντι της Κροατίας και της Τσεχίας. Ενώ με τον κύριο αντίπαλο, τη Σκωτία, εδώ στο Στάδιο Γουέμπλεϊ, καταγράφηκαν 0-0. Το καλύτερο σέιφ έγινε από τον Pickford. 5 σουτ στο δοκάρι μέσα σε 270 λεπτά, με μια τέτοια επίθεση είναι σαφές ότι ο Southgate εγείρει αρκετές ερωτήσεις. Συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο Σάντσο κάθεται στον πάγκο. Αλλά για τον Gareth, το αποτέλεσμα παραμένει στο προσκήνιο, ίσως να επιτύχει ξανά τον στόχο του.

Η Γερμανία έπαιξε μόνο 1 καλό παιχνίδι

Το «Bundestim» θα μπορούσε να πάει σπίτι μετά τη φάση των ομίλων, όπως έχει γίνει ήδη το 2018, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Λεβ δεν απολύθηκε μετά από αυτήν την αποτυχία, καθώς και μετά από άλλες αποτυχίες, υπήρχαν αρκετές από αυτές. Ο Yoggi έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα εγκαταλείψει τη θέση μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να συμβεί αυτό τον Ιούνιο κιόλας. Οι παίκτες του έχασαν από τη Γαλλία λόγω του Hummels, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα το 2021. Ναι, μετά υπήρξε θεαματική νίκη επί της Πορτογαλίας, όταν η πρωταθλήτρια της Ευρώπης ηττήθηκε 4-2. Αλλά όλα αυτά ίσως να μην ήταν αρκετά αν η Ουγγαρία είχε αντισταθεί. Κέρδιζε εντυπωσιακά από το 11ο έως το 64ο λεπτό και από το 66ο έως το 84ο. Αλλά και πάλι οι Ούγγροι δεν άντεξαν μέχρι το τέλος, όπως συνέβη και με την Πορτογαλία. Αλλά ο Γκορέτσκα έθαψε το όνειρο ενός όμορφου αουτσάιντερ, σώζοντας ταυτόχρονα την ομάδα του και τον τεχνικό της από ντροπή. Αλλά τώρα δεν έχουν πολύ βολικό αντίπαλο…

Προηγούμενοι αγώνες

Στους τελευταίους 5 αγώνες η Γερμανία έχει 3 νίκες με μία ήττα. Οι Γερμανοί νίκησαν επίσης τους Βρετανούς 4-1 στους 16 του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2010, τότε ο Thomas Muller σημείωσε διπλό, καθώς κατέγραψε ασίστ για γκολ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δέχτηκαν μεγάλη κριτική, αλλά υπήρχαν και λαμπερά τμήματα σε αυτό το Euro. Περιμένουμε όχι βαρετό αγώνα, το στοίχημα που θα περάσει φαίνεται να είναι «το σύνολο είναι πάνω από 2,0» (απόδοση 1.6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *