The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Γαλλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция-Дания-26.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Προημιτελικοί
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Al Bayt Stadium

Στον τελευταίο χρονολογικά προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 θα αναμετρηθούν οι πολύ ισχυρές ομάδες – εθνικές της Αγγλίας και της Γαλλίας.
Αγγλία
Με επτά βαθμούς και διαφορά τερμάτων 9:2, η εθνική Αγγλίας κέρδισε εύκολα τον Όμιλο Β, όπου το Ιράν (6-2), οι ΗΠΑ (0-0) και η Ουαλία (3-0) προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ανταγωνιστούν. Και στους 16 οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ κέρδισαν τη Σενεγάλη καθαρά στην κατηγορία (3:0), επιβεβαιώνοντας έτσι τις σοβαρές τους προθέσεις.
Γαλλία
Παρά τις σοβαρές απώλειες προσωπικού την παραμονή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Γαλλία εξακολουθεί να είναι μια τρομερή δύναμη με φιλοδοξίες να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε τέσσερα χρόνια πριν. Νωρίτερα σε αυτό το τουρνουά, η Le Bleu ήταν πιο δυνατή από την Αυστραλία (4:1), τη Δανία (2:1) και την Πολωνία (3:1), καθώς έχασε 0:1 από την Τυνησία σε ένα χωρίς νόημα παιχνίδι του τρίτου γύρου.
Πρόβλεψη
Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, οπότε δεν βλέπω ξεκάθαρο φαβορί εδώ. Θα τολμήσω να προτείνω ότι η Αγγλία και η Γαλλία θα επικεντρωθούν στην αξιοπιστία στην άμυνα, σε τέτοια σενάρια, δεν θα δούμε περισσότερα από δύο γκολ στην κανονική διάρκεια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *