The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Βουλγαρία: πρόβλεψη για τον αγώνα

England-Bulgaria-07.09

Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Α – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του προκριματικού γύρου του Euro 2020 η εθνική Αγγλίας θα συναντηθεί με την εθνική Βουλγαρίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Γουέμπλεϊ Λονδίνου.

Αγγλία

Η Αγγλία έδειξε τέλεια τον εαυτό της στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο πέρυσι. Εκεί η ενδεκάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έφτασε στα ημιτελικά, ενώ στο Πρωτάθλημα Εθνών κέρδισε χάλκινα μετάλλια στη  μονομαχία με την εθνική ομάδα της Ελβετίας. Στους τελευταίους προκριματικούς αγώνες η ομάδα των Τριών Λιονταριών νίκησε πρώτα την Τσεχία (5:0) και στη συνέχεια την εθνική του Μαυροβουνίου (1:5).

Βουλγαρία

Η εθνική Βουλγαρίας εδώ και πολύ καιρό δεν ονειρεύεται πουλιά στον αέρα. Η ομάδα καταλαμβάνει την τελευταία θέση μετά από τέσσερις προκριματικούς αγώνες για το Euro 2020 και φαίνεται να αποχαιρέτησε τις ελπίδες να προχωρήσει παραπέρα. Στους τελευταίους αγώνες οι Βούλγαροι έπαιξαν ισοπαλία με το Μαυροβούνιο (1:1) και το Κοσσυφοπέδιο (1:1) και έπειτα έχασαν από την εθνική ομάδα της Τσεχίας (2:1) και από τους ίδιους Κοσοβάρους (2:3). Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να περιμένετε κάτι ιδιαίτερο από τον αγώνα της εθνικής Βουλγαρίας στο Στάδιο Γουέμπλεϊ.

Πρόβλεψη

Η εθνική Αγγλίας στους δύο πρώτους προκριματικούς αγώνες έδειξε πως μπορεί να παίξει στα πλάγια, να πυροβολήσει με εντυπωσιακές αντιθέσεις και να σκοράρει πολλά τέρματα χάρη στον Χάρι Κέιν και το Ραχίμ Στέρλινγκ. Τώρα που ο Αύγουστος έχει περάσει και ο Χάρι Κέιν πρέπει να σκοράρει ξανά, όπως συνήθως η εθνική των Τριών Λιονταριών δεν θα αφήσει πέτρα για πέτρα από τους φιλοξενούμενους, λαμβάνοντας υπόψη τα προηγούμενα κατορθώματά τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Αγγλίας με χάντικαπ -2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *