The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Βέλγιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Англия-Бельгия-11.10b

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Στις 11 Οκτωβρίου οι οπαδοί των στοιχημάτων και του ποιοτικού ποδοσφαίρου δεν θα βαρεθούν, το League of Nations θα μας δώσει 20 αγώνες ταυτόχρονα. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Αγγλία – Βέλγιο.

Οι Βρετανοί θα προσπαθήσουν να εκδικηθούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας θα προσεγγίσει αυτό το παιχνίδι με καλή διάθεση, γιατί στον τελευταίο φιλικό αγώνα νίκησαν την Ουαλία εντός έδρας στο βρετανικό ντέρμπι 3:0. Στο League of Nations οι Βρετανοί έχουν τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες και είναι δεύτεροι στον όμιλό τους. Οι «ιδρυτές του ποδοσφαίρου» νίκησαν την Ισλανδία με μεγάλη δυσκολία εκτός έδρας 1:0, αλλά απέτυχαν να ανοίξουν τους Δανούς – 0:0. Αυτός ο αγώνας δεν είναι μόνο σημαντικός όσον αφορά το τουρνουά, αλλά και είναι ένας τρόπος εκδίκησης για αποτυχία στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Βέλγοι θα έρθουν για νίκη

Η βελγική εθνική ομάδα έπαιξε απροσδόκητα ισοπαλία στον τελευταίο της αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Οι Βέλγοι πλησίασαν στη νίκη, αλλά έχασαν από το πέναλτι στο 87ο λεπτό. Στο League of Nations η ομάδα έχει κερδίσει δύο νίκες και ηγείται με αυτοπεποίθηση στο κουαρτέτο της. Πρώτα, νίκησαν τους Δανούς εκτός έδρας 2:0 και μετά εντός έδρας την Ισλανδία 5:1. Υπάρχουν πολλά αστέρια στο ρόστερ, οπότε η απώλεια ενός ή δύο παικτών δεν επηρεάζει σημαντικά το συνολικό μοτίβο του παιχνιδιού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου πρέπει να θυμούνται τις τελευταίες συναντήσεις αυτών των ομάδων, στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2018 δύο φορές. Στη φάση των ομίλων οι αντίπαλοι έπαιξαν στον τρίτο γύρο, όταν εξασφάλισαν την πρόσβαση στα πλέι-οφ, φαινόταν ότι όλα θα έληγαν με ισοπαλία, αλλά οι Βέλγοι άρπαξαν τη νίκη 1:0. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν για την τρίτη θέση στο τουρνουά, όπου κέρδισε το Βέλγιο με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Οι bookmakers δικαιολογημένα δεν δίνουν πλεονέκτημα σε κανέναν εδώ. Οι Βρετανοί παίζουν εντός έδρας στο θρυλικό Γουέμπλεϊ, ενώ οι Βέλγοι φαίνονται πιο δυνατοί στα τελευταία παιχνίδια τους. Το League of Nations δεν είναι ένα τουρνουά όπου πρέπει να κολλάς σε κάθε βαθμό και να διατηρείς το αποτέλεσμα. Οι ομάδες θα προσπαθήσουν να παίξουν ελεύθερα και διασκεδαστικά, θεωρούμε σκόπιμο να στοιχηματίσουμε στην ανταλλαγή γκολ που έχουν σημειωθούν, δεδομένου του αριθμού των ισχυρών παικτών στο γήπεδο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *