The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αίγυπτος εναντίον Σενεγάλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Египет-Сенегал-25.03_cr

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – 3ος γύρος – Φάση 1 από 2

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022, 9:30 μ.μ.

Στάδιο Καΐρου

Πριν από ενάμιση μήνα, η Αίγυπτος και η Σενεγάλη έπαιξαν μεταξύ τους στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Τώρα θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στα πλέι οφ των προκριματικών του Μουντιάλ.

Αίγυπτος

Η συμμετέχουσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, η Αίγυπτος έδειξε καλά τον εαυτό της στην ηπειρωτική διοργάνωση, όπου στον τελικό αποδείχθηκε πιο αδύναμη από τη Σενεγάλη (0:1). Πριν από αυτό, οι Φαραώ νίκησαν το Σουδάν (1:0), την Ακτή Ελεφαντοστού (1:0), το Μαρόκο (2:1) και το Καμερούν (1:0) καθαρά στην τάξη, επιδεικνύοντας ένα ρεαλιστικό μοντέλο παιχνιδιού.

Σενεγάλη

Από τη Σενεγάλη δεν αναμένεται επίσης αστραφτερό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν την εμποδίζει να κατακτήσει τρόπαια. Στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αφρικής, τα Lions of Teranga κέρδισαν νίκες επί της Ζιμπάμπουε (1:0), του Πράσινου Ακρωτηρίου (2:0), της Ισημερινής Γουινέας (3:1), της Μπουρκίνα Φάσο (3:1) και της Αιγύπτου (1:0), καθώς σημείωσαν λευκές ισοπαλίες με τη Γουινέα και το Μαλάουι.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες επικεντρώνονται αποκλειστικά στο αποτέλεσμα, οπότε δεν περιμένω θεαματικό ποδόσφαιρο από αυτές. Στον πρώτο γύρο της μονομαχίας τους θα δώσω ένα μικρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Αίγυπτος δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,6.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *