The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αίγυπτος εναντίον Κολομβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Egypt-Colombia-01.06

Διεθνής φιλικός αγώνας

Stadio Atleti Azzurri d’Italia, Μπέργκαμο (Ιταλία)

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτεινόμενο στοίχημα: Νίκη της Κολομβίας (1,65)

Παρασκευή το βράδυ η εθνική Αιγύπτου στην Ιταλία θα φιλοξένει την κολομβιανή εθνική ομάδα στο φιλικό αγώνα.

Αυτές οι ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, γεγονός που θα προσθέσει ίντριγκα στην αντιπαράθεσή τους…

Η εθνική της Αιγύπτου για πρώτη φορά σε 28 χρόνια προκρίθηκε στο Μουντιάλ και κυρίως μέσω των προσπαθειών του Σαλάχ. Ωστόσο, χωρίς τον Σάλαχ, ο οποίος είναι τραυματισμένος τώρα, οι Αιγύπτιοι αποδεικνύουν όχι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι. Μια εβδομάδα πριν η ενδεκάδα του Hector Cooper ως εκ του θαύματος ξέφυγε από την ήττα στον αγώνα με το Κουβέιτ – 1:1.

Ενώ η εθνική ομάδα της Κολομβίας χωρίς καθόλου προβλήματα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, παίρνοντας την τέταρτη θέση από 10. Μετά την επιλογή η ενδεκάδα του Jose Pekerman άρχισε να ενεργεί «όπως να ‘ναι», κάτι που συνεχίστηκε και το 2018. Έτσι, τον Μάρτιο, η ομάδα νίκησε πρώτα τη Γαλλία (2:3), και μετά έπαιξε ισοπαλία με την Αυστραλία (0:0).

Οι εταιρείες στοιχημάτων τείνουν στη νίκη της εθνικής Κολομβίας, επειδή η Αίγυπτος φαίνεται πολύ βαρύ. Και ψυχολογικά οι Κολομβιανοί θα είναι ισχυρότεροι, χωρίς να αναφέρουμε τη φυσική τους κατάσταση. Πιθανότατα, το παιχνίδι θα οδηγείται από τους Κολομβιανούς, γι’ αυτό και προτείνουμε να ποντάρετε σε αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Κολομβίας με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *