The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίσλοτς εναντίον Μπελσίνα Μπομπρούισκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ислочь-Белшина-10.05b

Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας

Κυριακή, 10 Μαΐου 2020, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τρακτέρ (Μινσκ Λευκορωσίας)

Στον επερχόμενο αγώνα θα συναντηθούν δύο άτυχοι του τελευταίου γύρου, οι οποίοι υπέστησαν σοβαρές ήττες. Εάν η Ίσλοτς μετά από αυτή την αποτυχία διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη πεντάδα, η Μπελσίνα Μπομπρούισκ βρίσκεται σε μια κρίσιμη κατάσταση: η ομάδα από το Μπομπρούισκ είναι ο κύριος υποψήφιος για υποβιβασμό από την Premier League. Ποιος θα μπορέσει να αποκατασταθεί για την ήττα πριν από μια εβδομάδα;

Ίσλοτς

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες (2:1 επί της Σλάβια Μόζιρ και 2:0 επί της Βίτεμπσκ), οι «γκρίζοι-μπλε» δεν μπόρεσαν να αντιταχθούν σε τίποτα στην φιλοξενούμενη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ. Οι «ανθρακωρύχοι» είχαν ένα συντριπτικό πλεονέκτημα, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Βιτάλι Ζουκόβσκυ να μην μπόρεσαν καν ούτε να σκοράρουν γκολ, έχοντας χάσει με σκορ0:4. Βέβαια αυτό δεν επηρέασε πολύ τη θέση της ομάδα του Volkov στο τουρνουά: μοιράζεται την τέταρτη-πέμπτη θέση με την Energetik-BGU Minsk, με 12 βαθμούς στο ενεργητικό.

Μπελσίνα Μπομπρούισκ

Η ομάδα του Μπομπρούισκ, όπως και η Σμολέβιτσι, παραμένει δύο ομάδες στην ποδοσφαιρική ελίτ της Λευκορωσίας, οι οποίες δεν έχουν κερδίσει ποτέ. Στον τελευταίο γύρο οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξένησαν στην έδρα τους την τρέχουσα πρωταθλήτρια Ντιναμό Μπρεστ. Οι «μπλε-λευκοί», αν και δεν παίζουν πολύ επιτυχημένα μέχρι στιγμής, δεν έχουν επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει το πλεονέκτημά του στη μονομαχία εναντίον του αουτσάιντερ. Η Ντιναμό κέρδισε 3:0, περιπλέκοντας πολύ την ήδη δύσκολη κατάσταση των παικτών του Έντουαρντ Γκραντομπόεφ. Έχοντας σημειώσει μόλις δύο βαθμούς, η Μπελσίνα Μπομπρούισκ καταλαμβάνει πλέον την τελευταία 16η θέση. Η διαφορά από τη σωτήρια 14η θέση, στην οποία βρίσκεται η Γκρόντνο Νέμαν, αποτελεί ήδη 6 βαθμοί.

Πρόβλεψη

Η επιτυχία των «γκρι-μπλε» συνδέω με πολλούς εντός έδρας αγώνες. Πέντε από τους επτά αγώνες η ομάδα του Βιτάλι Ζουκόβσκυ έπαιξε στο γήπεδό της, καταφέρνοντας να κερδίσει τέσσερις νίκες. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά ο καθοριστικός παράγοντας θα είναι η έδρα. Επιπλέον, η Μπελσίνα Μπομπρούισκ μέχρι στιγμής φαίνεται εντελώς αβοήθητη, όχι μόνο μην κερδίζοντας βαθμούς, αλλά επίσης χάνοντας πολλά. Σας συμβουλεύω να στοιχηματίσετε στη νίκη της Ίσλοτς με απόδοση 2,536.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *