The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίσλοτς εναντίον Βίτεμπσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ислочь-Витебск-26.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Κυριακή, 26 Απριλίου 2020, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεταξύ τους θα παίξουν οι ομάδες που, μετά από πέντε γύρους, βρίσκονται μεταξύ των ηγετών του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας. Ποιος από αυτούς θα είναι σε θέση να κρατήσει τη θέση του φαβορί και ποιος θα πλησιάσει τους μεσαίους της Πρέμιερ Λιγκ;

Ίσλοτς

Οι «λύκοι» ξεκίνησαν με δύο νίκες του grandmaster με το ίδιο σκορ (1:0) έναντι Νέμαν Γκρόντνο και Σμολέβιτσι. Μετά οι παίκτες του Vitaly Zhukovsky δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν στην έδρα τους επί της Σλουτσκ (2:3) και στη συνέχεια έχασαν φυσικά από την τρέχουσα πρωταθλήτρια Ντιναμό Μπρεστ (1:3). Στον τελευταίο γύρο οι «λύκοι» έδειξαν τελικά τι μπορούν να κάνουν, έχοντας νικήσει στην έδρα της τη Σλάβια Μοζίρ. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε αργά, οι οπαδοί είδαν όλα τα γκολ στο τέλος του αγώνα, σημειώθηκαν κατά την τελευταία μισή ώρα του αγώνα (2:1). Με εννέα βαθμούς η Ίσλοτς είναι πέμπτη στην κατάταξη.

ΒΙΤΕΜΠΣΚ

Στον τελευταίο γύρο οι «βόρειοι» νίκησαν τρίτη νίκη σ’ αυτή τη σεζόν, αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε φορά η ομάδα του Σεργκέι Γιασίνσκι πετυχαίνει με σκορ 1:0. Στην αρχή νικήθηκαν η Γκορόντεγια και η Σμολέβιτσι και στον τελευταίο γύρο Ντιναμό Μπρεστ. Σε ορισμένα στοιχεία της επίθεσης οι «νότιοι» ενήργησαν πιο ενδιαφέροντα, αλλά απέτυχαν να εφαρμόσουν ευκαιρίες που είχαν. Στο τέλος η κατάσταση των «λευκό-μπλε» επιδεινώθηκε σημαντικά όταν παρέμειναν στην μειονότητα. Ως αποτέλεσμα, έχασαν το μοναδικό γκολ από πέναλτι. Η Βίτεμπσκ συμπεριλαμβάνεται τώρα στην ομάδα των ηγετών. Μοιράζεται πρώτη και τρίτη θέση με τη Σλουτσκ και τη Τορπέντο Ζοντίνο, έχοντας 10 βαθμούς στο ενεργητικό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Οι «βόρειοι» στην έδρα τους μέχρι τώρα φαίνονται πολύ πιο σίγουροι από ό, τι εκτός έδρας. Επιπλέον, η αντιπαράθεση με το κλαμπ από τυ Μπρεστ αποδείχθηκε πολύ κουραστική· για την επόμενη μονομαχία η Βίτεμπσκ μπορεί απλά να μην έχει αρκετές δυνάμεις. Η Ίσλοτς έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι σε θέση να παίξει ικανά στην έδρα της. Νομίζω ότι αυτός ο αγώνας δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Σας συμβουλεύω να στοιχηματίσετε στη νίκη των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της γηπεδούχου με απόδοση 2,26.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *