The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Χετάφε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Inter-Getafe-12.03b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η συνάντηση Ίντερ και Χετάφε είναι ίσως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Το πάθος του Αντόνιο Κόντε εναντίον του ψυχρού υπολογισμού του Jose Bordalas. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, μας περιμένει σαφώς πραγματική θεατρική παράσταση. Ο συντάκτης μας δεν μπορούσε να αγνοήσει ένα τέτοιο γεγονός, επομένως προετοίμασε για εσάς την δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ – Χετάφε, που θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου.

Η Ίντερ βγήκε έξω από τον αγώνα των πρωταθλητριών

Η Ίντερ στον τελευταίο γύρο χωρίς κανένα πρόβλημα πέρασε την βουλγαρική Λούντογκορετς, νικώντας και στους δύο αγώνες. Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας δύσκολα μπορούν να ικανοποιηθούν με την τρέχουσα περίοδο της σεζόν, αφού το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω του κοροναϊού, ενώ το Σαββατοκύριακο η ομάδα έχασε από τη Γιουβέντους Τορίνο στον σημαντικότερο αγώνα, μειώνοντας τις πιθανότητές της για το τίτλο στο πρωτάθλημα στο ελάχιστο (αν το πρωτάθλημα γενικώς ολοκληρωθεί). Το πρωτάθλημα διακόπτεται τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο, έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν περισσότερη ξεκούραση πριν από τον δεύτερο αγώνα με την Χετάφε, εδώ τελειώνουν όλα τα “συν” του αναγκαστικού διάλειμμα. Για τον ίδιο λόγο, λόγω κίνδυνου από τον κορωναϊο, ο αγώνας ενάντια στη Χετάφε θα λάβει χώρα χωρίς θεατές.

Είναι έτοιμη η Χετάφε για ένα άλλο θαύμα;

Η Χετάφε στον τελευταίο γύρο προκάλεσε μια μίνι αίσθηση, περνώντας την Άγιαξ Άμστερνταμ. Η ομάδα έχασε στο δεύτερο αγώνα εκτός έδρα με σκορ 2:1, αλλά αυτό τους επέτρεψε να προχωρήσουν μπροστά στο άθροισμα των δύο αγώνων. Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας η Χετάφε καταλαμβάνει τώρα την 5η θέση, ωστόσο μέχρι την τρίτη θέλει μόνο 1 βαθμό, οπότε όλος ο αγώνας είναι ακόμα μπροστά. Αφού έχει περάσει την Άγιαξ, πολλοί επέκριναν την ομάδα για το στυλ με το οποίο αποκτήθηκε αυτή η νίκη. Όμως, ο νικητής δεν κρίνεται, αυτή είναι η φιλοσοφία του τεχνικού της ομάδας Jose Bordalas, που επιτρέπει στην ομάδα του να δείχνει πολύ υψηλά και, κυρίως, σταθερά αποτελέσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες δεν έχουν συναντηθεί μεταξύ τους πριν.

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς τους θεατές και το συνηθισμένο στυλ παιχνιδιού της Χετάφε, στοιχηματίζω ότι το στάνταρτ σύνολο δεν θα σπάσει σε αυτόν τον αγώνα και ότι μας περιμένει μια τακτική αναμέτρηση με ελάχιστο κίνδυνο από τις δύο ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *