The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Inter-Fiorentina-25.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τον 6ο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας θα ανοίγει η μονομαχία μεταξύ Ίντερ  Μιλάνο και Φιορεντίνα. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, αν και αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι η Ίντερ με δυσκολία νικά στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ οι «βιολέτες» ξεκίνησαν τη σεζόν πολύ καλά, έχασαν μόνο έναν αγώνα από πέντε.

Δύο νίκες

Η Ίντερ κατάφερε να κερδίσει σε δύο συνεχόμενους αγώνες. Πρώτα η ομάδα του Σπαλέτι στην έδρα της κέρδισε τη Τότεναμ στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League, μετά, οι Milanese ήταν ισχυρότεροι από τη Σαμπντόρια στο «Ferraris». Τρεις βαθμοί στη Σέριε Α’ Ιταλίας σημειώθηκαν επίσης λόγω του πολύ καθυστερημένου στόχου της ομάδας του Μιλάνου. Στο ενεργητικό της Ίντερ υπάρχουν 7 βαθμοί και θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε Α’ Ιταλίας.

Βρέθηκαν μια φορά στη δεύτερη θέση

Αμέσως μετά τη νίκη στον πέμπτο γύρο επί της ΣΠΑΛ η Φιορεντίνα ανέβηκε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Στο ενεργητικό των «βιολετών» υπάρχουν 10 βαθμοί, τον ίδιο αριθμό έχει η Σασουόλο, μία μονάδα πιο κάτω βρίσκονται ΣΠΑΛ και Νάπολι, αλλά οι Ναπολιτάνοι έχουν ακόμα ευκαιρία να ανέβουν. Η μοναδική ήττα της σεζόν για τις «βιολέτες» συνέβη από την Νάπολι στον τρίτο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας. Σε γενικές γραμμές η Φιορεντίνα με τον Πιόλι κάνει θετική εντύπωση, είναι προφανές ότι οι Φλωρεντινοί σημείωσαν πρόοδο.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ αν και κέρδισε στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά το έκανε κυρίως χάρη σε ατομικά ισχυρούς παίκτες και όχι σε ομαδικό παιχνίδι. Η Φιορεντίνα είναι καλά προετοιμασμένη τακτικά και φυσικά, οι “βιολέτες” θα επιβάλουν τον αγώνα. Μην περιμένετε πολλά γκολ σε αυτή τη συνάντηση, ένα γκολ μπορεί να αποφασίσει τη μοίρα του αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *