The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Τορίνο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Торино-13.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μιλάνο. Στάδιο Giuseppe Meazza

Τη Δευτέρα η Ίντερ θα φιλοξενεί τη Τορίνο στο πλαίσιο του τριακοστός δεύτερου γύρου της Σέριε A Ιταλίας.

Ίντερ

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η Ίντερ πέτυχε νίκες 2:1 επί της Πάρμα και 6:0 έναντι της Μπρέσια, οι οποίες αντικαταστάθηκε από ισοπαλίες με τη Σασουόλο (3:3) και Βερόνα (2:2) και ήττα από την Μπολόνια (1:2). Και δεδομένου ότι οι ανταγωνιστές στον αγώνα για τον τίτλο είχαν καλύτερη απόδοση, οι νεραζτούρι με 65 βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 65:33 έπεσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο τουρνουά.

Τορίνο

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για τη Τορίνο να χαλαρώσει, παρά την τρέχουσα δέκατη πέμπτη θέση με 34 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 37:57. Ωστόσο, οι ταύροι είναι μόλις επτά πόντοι μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού. Την παραμονή ο σύλλογος του Τορίνο σημείωσε νίκη 3:1 επί της Μπρέσια και 1:0 έναντι Ουντινέζε, καθώς έχασε 2:4 από την Κάλιαρι, 1:2 από τη Λάτσιο και 1:4 από την Γιουβέντους.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου η Ίντερ θα επιβεβαιώσει ήρεμα το πλεονέκτημά της στην τάξη και θα κερδίσει άλλους τρεις βαθμούς εδώ. Ταυτόχρονα ο αγώνας θα αποδειχθεί αρκετά παραγωγικός, αφού μετά την καραντίνα και οι δύο ομάδες ξέχασαν εντελώς πώς να παίξουν στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,61.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *