The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Τορίνο: προγνωστικά για στοίχημα

Интер-Кальяри-12.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στις 22 Δεκεμβρίου η Serie A θα φιλοξενήσει πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις, σε μία από αυτές θα παίξουν Ίντερ και Τορίνο, το προγνωστικό για τον αγώνα τους έχουν ετοιμάσει οι αναλυτές του πόρου μας.

Η Ίντερ αποχωρίζεται σταδιακά

Ο σύλλογος του Μιλάνου επιτάχυνε στα σοβαρά, η ομάδα είναι ηγέτης στο πρωτάθλημα, έχοντας αυξήσει το προβάδισμά της έναντι του πλησιέστερου διώκτη κατά 4 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο η Ίντερ νίκησε τη Σαλερνιτάνα εκτός έδρας με σκορ 5:0, αυτή η νίκη ήταν η έκτη στη σειρά και η ομάδα έχει να χάσει σε πέντε συνεχόμενες συναντήσεις στο πρωτάθλημα. Ακόμη και σε αυτή τη μορφή, οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι θα δυσκολευτούν να περάσουν στους 16 του Champions League τη Λίβερπουλ, το κύριο στοίχημα πρέπει να τεθεί στη Serie A. Ο Κορεέα δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού για τους Μιλανέζους, ενώ ο Μπαρέλα έχει πάρα πολλές κίτρινες κάρτες.

Οι «ταύροι» διόρθωσαν σοβαρά τη θέση τους στο τουρνουά

Η Τορίνο αυτή τη σεζόν ήταν πολύ άτυχη, η ομάδα έχανε βαθμούς, δείχνοντας καλό ποδόσφαιρο. Οι «ταύροι» κατάφεραν να ξεφύγουν από τους αουτσάιντερ και πλέον καταλαμβάνουν τη δέκατη θέση, έχοντας κερδίσει 8 βαθμούς σε τέσσερις συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Τορίνο κατάφεραν να νικήσουν τη Βερόνα εντός έδρας με σκορ 1:0, αν και εδώ ο αντίπαλος παρέμεινε στη μειοψηφία στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Ίντερ κατάφερε να τα βγάλει πέρα με αντίπαλο δύο φορές – 4:2 εντός και 2:1 εκτός. Σε γενικές γραμμές, οι συναντήσεις αυτών των ομάδων αποδεικνύονται παραγωγικές.

Πρόβλεψη

Ακόμη και χωρίς αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων, είναι ξεκάθαρο ότι η Ίντερ θα είναι το φαβορί αυτού του ζευγαριού, αλλά η Τορίνο είναι μία από αυτές τις μεσαίες ομάδες που είναι ικανές να δώσουν μάχη σε κορυφαίους συλλόγους. Ο αγώνας πρέπει να γίνει με πλεονέκτημα για τον σύλλογο του Μιλάνου, αλλά αυτό δεν εγγυάται τη νίκη. Εφόσον περιμένουμε ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις, προτείνουμε το στοίχημα στο σύνολο των κόρνερ είναι πάνω από 9,5 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *