The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Рейнджерс-Байер-10.08b

Γιουρόπα Λιγκ – Ημιτελικός

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εσπρίτ Αρένα

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση που πολλοί περίμεναν, ειδικά στην Ανατολική Ευρώπη. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα αγωνιστεί για την πρόκριση στον τελικό. Αλλά για αυτό πρέπει να περάσει από τόσο ισχυρό εμπόδιο όπως Ίντερ. Έχουν την ευκαιρία οι «ανθρακωρύχοι» εναντίον της ασημένιας πρωταθλήτριας Ιταλίας;

Η Ίντερ μπορεί επιτέλους να κερδίσει κάτι

Οι Nerazzurri είναι φιλόδοξοι, αλλά πότε κέρδισαν κάτι τελευταία φορά; Μετά την εποχή του Χοσέ Μουρίνιο, πριν από 10 χρόνια, το 2011 ήταν το Κύπελλο. Ναι, ο Antonio Conte ανέβασε την ομάδα στη 2η θέση στη Serie A (το καλύτερο αποτέλεσμα σε μια δεκαετία), αλλά αυτό σχεδόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που ήταν πριν από ένα χρόνο στο Μιλάνο. Ο «κόμης» είναι προφανώς νευρικός, και μάλιστα επικρίνει, σκληρά κιόλας, τη διοίκηση του συλλόγου. Αλλά έχει την ευκαιρία να πάρει το τρόπαιο. Χρησιμοποιώντας τέτοιο άσσος όπως ο ακράτητος Ρομελού Λουκάκου, οι Ιταλοί πέρασαν τόσο την Χετάφε όσο και την Μπάγερν Μονάχου. Τώρα θεωρούνται το κύριο φαβορί του τουρνουά, αλλά πρώτα πρέπει να φτάσουν στον τελικό. Θα καταφέρουν να το κάνουν αυτό χωρίς προβλήματα, στο εταιρικό ρεαλιστικό, πραγματικό ιταλικό στυλ;

Οι «ανθρακωρύχοι» φαίνονται αρκετά καλά και είναι έτοιμοι για νέες κατακτήσεις

Η ομάδα εργάζεται για το πρώτο έτος υπό την ηγεσία του Λουίς Κάστρο. Αυτός ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη ξεπεράσει τον προκάτοχό του τουλάχιστον στο ότι ήταν σε θέση να αποδείξει τον εαυτό του στο Europa League. Με τον Fonseca η πρωταθλήτρια Ουκρανίας αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Τώρα κατάφερε να περάσει την Μπενφίκα πριν την καραντίνα και να εξασφαλίσει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με την Βόλφσμπουργκ λόγω νίκη εκτός έδρας. Τον Αύγουστο η Σαχτάρ κέρδισε 2 νίκες. 3:0 με τους Γερμανούς ήταν αναμενόμενο, δεν θα μπορούσαν να είναι έτοιμοι μετά από ένα μήνα αδράνειας, η σεζόν στην Μπουντεσλίγκα τελείωσε. Αλλά η Βασιλεία προετοιμαζόταν σκόπιμα για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, στο οποίο προσπάθησε να σώσει τη σεζόν. Αλλά οι Ουκρανοί (με βραζιλιάνικο αίμα) σκόραραν ήδη στο 2ο λεπτό. Και στο τέλος κατάφεραν να δώσουν μια ακόμη συντριβή, ωστόσο, στο τέλος, έχασαν ένα γκολ.

Σχεδόν πριν από 15 χρόνια, τον Αύγουστο του 2005, οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League. Τότε οι Ιταλοί κέρδισαν 2:0 στο Ντόνετσκ, μετά σημείωσαν 1:1 στο Giuseppe Meazza.

Πρόβλεψη

Είναι Σαχτάρ και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει και η νίκη και η ήττα. Αλλά αυτό που μπορείτε να είστε σίγουροι είναι στο «over 2,5» (με απόδοση  1,74).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *