The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Σαχτάρ Ντονέτσκ: προγνωστικά για στοίχημα

Шахтер-Генк-10.08

Champions LeagueΦάση ομίλων – Όμιλος Δ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η Σαχτάρ Ντονέτσκ θα παίξει στο Champions League την Τετάρτη. Η ομάδα έχει ένα κατανοητό, αλλά πολύ απλό καθήκον: για να ανέβει από την τρέχουσα 4η θέση τουλάχιστον στην 3η θέση, πρέπει να κερδίσει και τους δύο εναπομείναντες αγώνες. Συμπεριλαμβανομένου του επόμενου γύρου. Εδώ την περιμένει ταξίδι στην Ίντερ. Υπάρχουν πιθανότητες για τους φιλοξενούμενους στο Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα;

Η Ίντερ αποδίδει καλύτερα από όσο περίμεναν πολλοί

Οι «μαύρο-μπλε» έγινε πιο αδύναμοι και είναι ανόητο να το αρνηθεί κανείς. Παρ’ όλα τα ατού και τα ταλέντα του, ο Σιμόνε Ιντζάγκι θεωρείται σημαντικά πιο αδύναμος από τον Αντόνιο Κόντε. Ομοίως, όσον αφορά την προσωπικότητα των παικτών: ο Dzeko είναι καλός, αλλά είναι πιο μεγάλος από τον Lukaku, ο Doomfries δεν είναι καν στο επίπεδο του Hakimi και ίσως είναι δύσκολο να συγκρίνεις τον Correa με τον Eriksen. Ταυτόχρονα, πρέπει να παραδεχτούμε: ο σύλλογος δεν πέφτει ιδιαίτερα στη Serie A. Και στο Champions League, ακόμη και τώρα, καταφέρνουν να έχουμε καλύτερη απόδοση από πέρυσι. Η νίκη τώρα εγγυάται τα πλέι οφ.

Η Σαχτάρ Ντονέτσκ βιώνει ακόμη αναδιάρθρωση

Οι «ανθρακωρύχοι» είχαν μια αποτυχημένη περσινή σεζόν. Αυτό οδήγησε στην απόφαση να αλλάξουν τι τεχνικό σε συνδυασμό με την αγορά μιας νέας παρτίδας παικτών. Μέχρι στιγμής, είναι δύσκολο να αξιολογηθεί η δουλειά του De Dzerby. Ωστόσο, υπό τον προκάτοχό του, Λουίς Κάστρο, η ομάδα είχε καλή εμφάνιση στη διεθνή σκηνή. Το 2020 υπήρξε κιόλας η πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League και στη συνέχεια, το φθινόπωρο, οι Ουκρανοί ξεπέρασαν τους Ιταλούς και κέρδισαν την 3η θέση στον δύσκολο όμιλο. Αναμενόταν ότι τώρα δεν θα ήταν τουλάχιστον χειρότερο, γιατί αυτή τη φορά στη σύνθεση είχε τον ντεμπιτάντ, Σερίφ. Αλλά οι Μολδαβοί (παρεμπιπτόντως, ως επί το πλείστον είναι μόνο οι λεγεωνάριοι) υπό την ηγεσία του Yuri Vernidub κατάφεραν να σημειώσουν 2 νίκες στην αρχή με φόντο την ξεκάθαρη υποτίμηση, ακριβώς πάνω από τη Σαχτάρ και ακόμη και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Σαχτάρ έχει 1 βαθμό μετά από 4 ματς. Η κατάσταση ενός θηρίου στη γωνία. Πόσο επικίνδυνος όμως μπορεί να είναι χωρίς τον τραυματισμένο Λασίνα Τραορέ; Πραγματικά δεν υπάρχει κανείς να παίξει στην επίθεση, ο Μοράες εξακολουθεί να κερδίζει κατάσταση.

Προηγούμενοι αγώνες

Ήταν η Ίντερ που έκοψε την πορεία της Σαχτάρ στο Europa League, συντρίβοντάς την στα ημιτελικά. Αλλά μετά σημειώθηκαν ήδη 3 λευκές ισοπαλίες στη σειρά: δύο φορές στον προηγούμενο γύρο του Champions League και τον Σεπτέμβριο ήδη σε αυτό.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο να υπάρξει ισοπαλία χωρίς τέρματα για 4η συνεχόμενη φορά. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να πιστέψει σε υπερβολική αφθονία γκολ. Προτείνουμε το στοίχημα στο «σύνολο είναι κάτω από 3,5» με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *