The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Σαλερνιτάνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Салернитана-04.03_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η 28η αγωνιστική της Serie A ξεκινά την Παρασκευή με αναμέτρηση Ίντερ εναντίον Σαλερνιτάνα, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Η Ίντερ πρέπει να πάρει πίσω την ηγεσία

Μέχρι πρόσφατα, η Ίντερ ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί στον αγώνα για το Scudetto, τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει σοβαρά λόγω του ανεπιτυχούς Φεβρουαρίου. Τον περασμένο μήνα, ο σύλλογος έπαιξε τέσσερα παιχνίδια στη Serie A, σημειώνοντας μόλις δύο βαθμούς, δηλαδή σερί τεσσάρων συναντήσεων χωρίς νίκη. Η ομάδα είναι τρίτη στο πρωτάθλημα, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους κορυφαίους με ένα παιχνίδι στο χέρι. Η νίκη επί του αουτσάιντερ θα επιτρέψει στους παίκτες του Simone Inzaghi να ανακτήσουν την ηγεσία στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος δεν κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τη Τζένοα 0:0. Οι Μιλανέζοι δεν έχουν απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Η Σαλερνιτάνα δεν το βάζει κάτω

Βλέποντας τη βαθμολογία, μπορούμε να πούμε ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τη Σαλερνιτάνα να ξεφύγει. Ο σύλλογος είναι τελευταίος στη βαθμολογία, 10 βαθμούς πίσω από τη 17η θέση, με δύο παιχνίδια στο χέρι. Η ομάδα είναι αήττητη σε τέσσερα σερί ματς, αν και δεν υπάρχει μεγάλο όφελος από αυτό το σερί, καθώς όλες οι συναντήσεις έληξαν ισόπαλες. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε εντός έδρας ισοπαλία με την Μπολόνια με σκορ 1:1. Οκτώ παίκτες ταυτόχρονα κινδυνεύουν να χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, η Ίντερ νίκησε πανεύκολα τον αντίπαλο εκτός έδρας με σκορ 5:0.

Πρόβλεψη

Θα παίξουν ομάδες από διαφορετικά άκρα του βαθμολογικού πίνακα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε κάποιου είδους ίντριγκα. Οι Μιλανέζοι είναι κατά μια τάξη μεγέθους ισχυρότεροι και δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθος σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εφόσον η Σαλερνιτάνα πήρε λίγο κουράγιο, μπορούμε να περιμένουμε γκολ από τους φιλοξενούμενους. Ας ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε στην ανταλλαγή τερμάτων. Η πρόβλεψή μου είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,25.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *