The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Ρόμα: προγνωστικά για στοίχημα

Интер-Рома-08.02

Κύπελλο Ιταλίας – Προημιτελικός

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στις 8 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του προημιτελικού του Coppa Italia, η Ίντερ και Ρόμα θα πραγματοποιήσει τον αγώνα της, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί της ιστοσελίδας μας.

Οι Μιλανέζοι πρέπει να παλέψουν για όλα τα τρόπαια

Η Ίντερ φαινόταν να πίστεψε στο άτρωτο της, ο σύλλογος τα πήγαινε πολύ καλά. Το ντέρμπι του Μιλάνου συνέφερε τους παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι, στο οποίο η ομάδα έχασε από τους γείτονές της με σκορ 1:2, αν και προηγούνταν με 1:0 μετά το πρώτο ημίχρονο. Στη Serie A οι Κυανόμαυροι διατήρησαν το προβάδισμα, αλλά οι διώκτες μείωσαν τη διαφορά μέχρι ενός βαθμού, ενώ η Ίντερ είχε ένα παιχνίδι στο χέρι. Φυσικά, οι Μιλανέζοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν όχι μόνο το Scudetto, αλλά και το Κύπελλο Ιταλίας, το «χρυσό διπλό» είναι πάντα ευχάριστο. Δεν θα βοηθήσουν την ομάδα οι Gosens και Correa λόγω τραυμάτων.

Μια ευκαιρία για τους Ρωμαίους να αποδείξουν τον εαυτό τους

Η Ρόμα δεν μπορεί να καυχηθεί για υψηλά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν, ο σύλλογος είναι μόλις έβδομος στο βαθμολογικό πίνακα, 6 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Στον τελευταίο γύρο της Serie A, οι «λύκοι» δεν μπόρεσαν να νικήσουν εντός έδρας τη Τζένοα – 0:0, αν και ο Μουρίνιο έκανε φασαρία για χαμένο γκολ, εδώ ο Πορτογάλος είχε κάθε λόγο να αγανακτήσει. Ο «Special» λέει ευθέως ότι αν ήταν Γιουβέντους, Μίλαν ή Ίντερ, το γκολ θα μετρούσε. Στους Ρωμαίοι μόνο ο Σπινατζόλα είναι τραυματισμένος.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους τη φετινή σεζόν στη Serie A, τότε ο αγώνας δεν ήταν πολύ σκληρός, η Ίντερ νίκησε τους «λύκους» στο δικό της λημέρι με σκορ 3:0, σημειώνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, ο σύλλογος του Μιλάνου είναι το φαβορί, αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μουρίνιο θα βάλει τα αγόρια του σε πραγματικό πόλεμο. Η μάχη πρέπει οπωσδήποτε να αποδειχθεί ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη, υπάρχει η εντύπωση ότι οι Ρωμαίοι υποτιμούνται. Θεωρούμε πολλά υποσχόμενο εδώ το στοίχημα στην ανταλλαγή των τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *