The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Πάρμα: προγνωστικά για τον αγώνα

Интер-Парма-10.01

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στον εναρκτήριο αγώνα των 16 του Coppa Italia, η νυν κάτοχος του τροπαίου, Ίντερ, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της Πάρμα.
Ίντερ
Η Ίντερ τελείωσε τη σεζόν 2021/22 στη δεύτερη θέση με ελάχιστη διαφορά από τον ηγέτη και τώρα είναι μόλις τέταρτη με 34 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 37:24 μετά από δεκαεπτά γύρους της Serie A. Σημειώνω ότι στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις, οι Νερατζούρι έχασαν 0:2 από τη Γιουβέντους, σημείωσαν ισοπαλία με τη Μόντσα 2:2, ενώ επικράτησαν επί της Μπολόνια με 6:1, της Αταλάντα 3:2 και της Νάπολι 1:0.
Πάρμα
Φέτος το χειμώνα, η Πάρμα έπαιξε με ποικίλες επιτυχίες εναντίον Κάλιαρι (1:1), Μπενεβέντο (0:1), Μπρέσια (2:0), ΣΠΑΛ (0:1) και Βενετία (2:2), χάρη σ’ αυτό διατηρεί την έκτη θέση στη Serie B. Και σε επίπεδο Κυπέλλου Ιταλίας, οι Crusaders έπαιξαν άξια σε μονομαχίες με Salernitana (2:0) και Bari (1:0).
Πρόβλεψη
Κατά τη γνώμη μου, η Ίντερ δεν θα αφήσει τα πράγματα στο Κύπελλο να πάρουν το δρόμο τους, καθώς έχει πολύ λίγες άλλες πιθανότητες για να κερδίσει ένα τρόπαιο σε αυτήν την εκστρατεία. Προβλέπω μια ήρεμη νίκη για τους γηπεδούχους με ένα αρκετά παραγωγικό παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ίντερ και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *