The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

004_Napoli

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Giuseppe Meazza“, Μιλάνο

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη στο γήπεδο Giuseppe Meazza στο Μιλάνο. Σε αυτόν τον αγώνα η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος, Ίντερ Μιλάνο, θα φιλοξενεί τη Νάπολι, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Σέριε Α’. Η Ίντερ έχει το πλεονέκτημα της έδρας της, ωστόσο, όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση, οι Ναπολιτάνοι φαίνονται σήμερα καλύτερα. Την ίδια στιγμή ο επερχόμενος αγώνας είναι πολύ σημαντικός, πιθανότατα ο Σπαλέτι ετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι με τον άμεσο ανταγωνιστή.

Στην τρίτη θέση

Η Ίντερ μετά από 17 γύρους που έπαιξε βρίσκεται στην τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, έχει 33 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι 8 βαθμούς λιγότερο από τη Νάπολι. Οι οπαδοί της ομάδας σταμάτησαν να μιλάνε για το scudetto στην τρέχουσα σεζόν, διότι το αρνητικό χάντικαπ της Ίντερ μπροστά στη Γιούβε έφτασε τους 16 βαθμούς. Η σημερινή φόρμα της Ίντερ δεν είναι η καλύτερη, στις τελευταίες πέντε συναντήσεις οι «μαύρο-μπλε» κέρδισαν μόνο μία φορά, ωστόσο σημειώθηκε μόνο μία ήττα σε αυτή την περίοδο, εκτός έδρας από τη Γιουβέντους.

Ανταγωνιστής

Η Νάπολι είναι στην πραγματικότητα ο μοναδικός εναπομείναντος αντίπαλος για τη Γιουβέντους, αν και οι Ναπολιτάνοι είναι κατώτεροι από τους Τουρίνιους οκτώ βαθμούς μετά από 17 γύρους. Ένα τέτοιο χάντικαπ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδιστεί, ακόμη και αν λάβουμε υπόψη ότι οι “ζέβρες” θα παίξουν στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ την άνοιξη και σκοπεύουν να φτάσουν στον τελικό σε αυτό το τουρνουά.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή, και η σύνθεση των Μιλανέζιων δεν είναι καθόλου κατώτερη από τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους. Επιπλέον, η Λάτσιο, η Μίλαν και η Σαμπντόρια πλησιάζουν σιγά-σιγά την Ίντερ, έτσι μια άλλη απώλεια βαθμών είναι εντελώς άχρηστη για τα «φίδια». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ίντερ δε θα χάσει με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *