The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Νάπολι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Наполи-28.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάντιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στις 28 Ιουλίου στη Σέριε Α Ιταλίας θα έχουμε δύο αγώνες. Πιο εντυπωσιακός είναι Ίντερ – Νάπολι, πρόβλεψη για τον οποίο προετοιμάστηκε από το αναλυτικό τμήμα του πόρου μας.

Δύσκολο τέλος για την Ίντερ

Απομένουν μόνο δύο γύροι μέχρι το τέλος της Σέριε A, η πρωταθλήτρια έχει ήδη καθοριστεί, ενώ για τη δεύτερη θέση θα πραγματοποιείται ενδιαφέρων αγώνας. Προς το παρόν η Ίντερ είναι δεύτερη, αλλά η Αταλάντα και η Λάτσιο είναι μόνο ένα βαθμό πίσω. Οι Μιλανέζοι έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα, γιατί στον προτελευταίο γύρο θα παίξουν με τη Νάπολι, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον της ασυγκράτητης Αταλάντα. Ο Antonio Conte πρέπει επίσης να σκεφτεί το Europa League, όπου η Ίντερ θα αγωνιστεί με την Χετάφε στον τελικό των 16. Οι Μιλανέζοι είναι αήττητοι για έξι συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά η απόδοσή τους δεν είναι εντυπωσιακή. Φαίνεται ότι τέτοια Ίντερ μπορεί να νικηθεί τακτικά, η ομάδα φαίνεται πολύ μπερδεμένη όταν ο αντίπαλος έχει την πρωτοβουλία.

Οι Ναπολιτάνοι δεν παίζουν πάντα με όλη τη δύναμη

Μετά από πολλές δυσκολίες μέσα στο σύλλογο, η Νάπολι εξακολουθεί να έχει ισχυρό πνεύμα και θέληση για νίκη. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες πήρε το Κύπελλο Ιταλίας. Στην κατάταξη οι Ναπολιτάνοι είναι έβδομοι, ωστόσο δεν έχει νόημα να παλέψουν για έκτη ή έβδομη θέση, επειδή το εισιτήριο για το Europa League είναι ήδη στην τσέπη τους. Φυσικά, υπάρχει μικρή πιθανότητα πρόκρισης στο Champions League, γι’ αυτό πρέπει να περάσει στους 16 την Μπαρτσελόνα, μετά το εντός έδρας 1:1 και μετά να κερδίσει εντελώς αυτό το Champions League.

Στον πρώτο γύρο η Ίντερ κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς από τη Νάπολι, κερδίζοντας με σκορ 3:1. Ο αγώνας δεν ήταν εύκολος, η διαφορά των σουτ ήταν 18:9 υπέρ της Νάπολι, αλλά το αποτέλεσμα αυτής της πίεσης δεν ήταν αρκετό. Οι ομάδες έπαιξαν επίσης στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας, τότε η Νάπολι κέρδισε 1:0 εκτός έδρας, ενώ εντός έδρας υπερασπίστηκε την επιθυμητή ισοπαλία 1:1. Ως αποτέλεσμα, οι Ναπολιτάνοι πήραν το τρόπαιο, νικώντας την Γιουβέντους.

Πρόβλεψη

Στη μάχη των τιτάνων του ιταλικού ποδοσφαίρου οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Ίντερ έχει περισσότερα κίνητρα, αλλά σε έναν τέτοιο αγώνα ο Γκάτουσο δεν θα επιτρέψει στους παίκτες του να παίξουν με μισή καρδιά. Η μάχη θα πρέπει να είναι καυτή, δεν θα εκπλήσσει το γεγονός αν υπάρχουν πολλές κίτρινες κάρτες ή ακόμα και αποβολή. Πιστεύουμε ότι το στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται ενδιαφέρον εδώ (με απόδοση 1,67).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *