The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για τον αγώνα

NAPLES, ITALY - JANUARY 06: Lautaro Martinez of FC Internazionale vies with Lorenzo Insigne of SSC Napoli during the Serie A match between SSC Napoli and FC Internazionale at Stadio San Paolo on January 06, 2020 in Naples, Italy. (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Οι οπαδοί της Serie A μάλλον έχουν ήδη πιθυμήσει το αγαπημένο τους πρωτάθλημα, γιατί το διάλειμμα εδώ αποδείχθηκε μεγάλο. Η κεντρική αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής μπορεί να ονομαστεί με ασφάλεια η μάχη μεταξύ Ίντερ και Νάπολι. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ισχυρών συλλόγων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.
Οι Μιλανέζοι θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν ρυθμούς
Πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, η Ίντερ θεωρούνταν ένας από τους κύριους διεκδικητές του Scudetto, αλλά τώρα ο σύλλογος είναι μόλις πέμπτος, πίσω από την πρώτη τετράδα σε πρόσθετους δείκτες, αλλά μέχρι τον ηγέτη θέλει 11 βαθμούς. Οι «κυανόμαυροι» έχουν παίξει 15 παιχνίδια στη Serie A χωρίς να έχουν σημειώσει ισοπαλία έστω μία φορά. Τον Δεκέμβριο ο σύλλογος έπαιξε πέντε φιλικές αναμετρήσεις, κέρδισε τέσσερις φορές και μία φορά σημείωσε ισοπαλία. Η Ίντερ θα παίξει και στα πλέι οφ του Champions League με την Πόρτο. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Η Νάπολι πλέον θα ικανοποιηθεί μόνο με το Scudetto
Αυτή τη σεζόν, η Νάπολι έδειξε, χωρίς υπερβολή, φανταστικό ποδόσφαιρο, η ομάδα οδηγεί επάξια στο πρωτάθλημα, όπου πάει αήττητη, 13 νίκες και δύο ισοπαλίες, η διαφορά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή είναι 8 βαθμοί. Η ομάδα φαινόταν σίγουρη και στο Champions League, όπου κέρδισε την τετράδα της, μπροστά από Λίβερπουλ, Άγιαξ και Ρέιντζερς. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουν το θάρρος που υπήρχε πριν το διάλειμμα. Λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά από τους κοντινούς διώκτες , μόνο ο τίτλος θα ικανοποιήσει την ομάδα. Ο σύλλογος έχει δύο απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη συνάντηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Η αναμέτρηση μεταξύ αυτών των ομάδων γίνεται πάντα σε σκληρό αγώνα, όπως και την περασμένη σεζόν, η Ίντερ κέρδισε εντός έδρας με 3:2 και έπαιξε εκτός έδρας 1:1.
Πρόβλεψη
Αν οι αντίπαλοι είχαν συναντηθεί πριν την ανάπαυλα, θα προτιμούσαμε τους Ναπολιτάνους, τώρα η Ίντερ θεωρείται μικρό φαβορί, αλλά μόνο λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας της, γιατί δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια φόρμα είναι η ομάδα. Περιμένουμε να δούμε ενδιαφέρον ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας. Το στοίχημα στην ανταλλαγή τερμάτων φαίνεται βατό, μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε να ποντάρετε στην ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *