The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 23 Οκτωβρίου 2019

Inter-BorussiaDortmund-23.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στις 23 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας του 3ου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των ομάδων Ίντερ (Ιταλία) και Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γερμανία). Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα (Μιλάνο). Η συνάντηση αρχίζει στις 10:00.

Ίντερ

Η Ίντερ ξεκίνησε άσχημα στη νέα σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ, στο ενεργητικό της ομάδας είναι ισοπαλία στην πρώτη συνάντηση με την Σλάβια Πράγας 1:1. Ήδη στον δεύτερο γύρο οι Ιταλοί συναντήθηκαν με την Καταλανική Μπαρτσελόνα, όπου οι αποικίες του Κόντε νικήθηκαν με σκορ 1:2. Χάρη στο στόχο του Martinez τα «φίδια» οδήγησαν στο σκορ στο 3ο κιόλας λεπτό, ωστόσο, η ομάδα δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, ο αντίπαλος επιβεβαίωσε το πλεονέκτημά του στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ίντερ έρχεται στην 3η θέση στον όμιλο ΣΤ με 1 βαθμό μόνο και με διαφορά τερμάτων 2:3. Αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της Σέριε Α τα «φίδια» γιόρτασαν τη νίκη επί Σασουόλο με σκορ 4:3, αν και στη μέση του δευτέρου ημιχρόνου οδηγούσαν 4:1. Έτσι, η ομάδα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στη συγκέντρωση και να παίξει κάθε αγώνα μέχρι το τέλος.

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν χάνει εδώ και 8 συναντήσεις στη σειρά σε όλα τα τουρνουά. Στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα οι παίκτες ξεκίνησαν με ισοπαλία με τη Μπαρτσελόνα 0-0. Στη μονομαχία του δεύτερου γύρου οι «σφίγγες» νίκησαν με σιγουριά τη Σλάβια Πράγας 2-0 στον εκτός έδρας αγώνα, ο Hakimi σκόραρε διπλό για την ομάδα. Η Μπορούσια βρίσκεται τώρα στην 1η θέση στο κουαρτέτο της, έχοντας κερδίσει 4 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 2-0. Εξαιρετικός ήταν ο τελευταίος αγώνας των «σφιγγών» στην Bundesliga, όπου νίκησαν την Γλάντμπαχ 1-0 εντός έδρας. Οι Γερμανοί σημείωσαν καλούς ρυθμούς, οπότε η ομάδα είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί για την πρόκριση από τον όμιλο.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ βρίσκεται σε πιο δύσκολη κατάσταση, καθώς η ομάδα κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από τους ηγέτες και να χάσει τις πιθανότητες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντόρτμουντ είναι επίσης έτοιμη να αγωνιστεί για το εισιτήριο στον κύριο γύρο, ειδικά δεδομένου ότι οι Γερμανοί έχουν τώρα πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα αποδειχθεί ενδιαφέρον, αλλά όχι παραγωγικό, ο Κόντε ξέρει να στήσει την άμυνα για τις ομάδες του και οι «σφίγγες» έχουν ήδη δείξει ότι μπορούν να παίξουν άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *