The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μπαρτσελόνα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Барселона-10.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στις 10 Δεκεμβρίου, στο Μιλάνο, η ντόπια Ίντερ θα φιλοξενήσει τη Μπαρτσελόνα στην έδρα της, ο αγώνας έχει αφίσα υψηλού προφίλ, αν και μόνο μία ομάδα θα έχει κίνητρο για τουρνουά.

Η Ίντερ θα ικανοποιηθεί μόνο με τη νίκη

Ο σύλλογος του Μιλάνου έχει ακόμα μια εξαιρετική σεζόν και αυτό ήταν που περίμεναν τα αφεντικά του συλλόγου όταν επένδυσαν σημαντικά στην ενίσχυση του ρόστερ και κάλεσαν τον Αντόνιο Κόντε στη θέση του προπονητή. Η Ίντερ ηγείται στη Σέριε A, δύο βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Γιουβέντους. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, εδώ ο σύλλογος είναι ακόμα ο δεύτερος στον όμιλο, μπροστά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ μόνο λόγω προσωπικών συναντήσεων. Η νίκη επί της Μπάρτσα εγγυάται στους μαύρο-μπλε πρόκριση στα πλέι-οφ από τη δεύτερη θέση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του παράλληλου αγώνα του ομίλου. Όλα εξαρτώνται μόνο από την Ίντερ, δεδομένου ότι η Μπάρτσα δεν έχει κίνητρα, ο στόχος είναι αρκετά εφικτός.

Η Μπαρτσα δεν επιχειρήσει ιδιαίτερη προσπάθεια

Η Μπαρτσελόνα τα έχει επίσης όλα μια χαρά, η ομάδα ηγείται στην Πριμέρα Ντιβισιόν μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης. Και στο κουαρτέτο τους του Τσάμπιονς Λιγκ οι Καταλανοί εγγυήθηκαν την πρώτη θέση για τον εαυτό τους. Τις προάλλες ο αρχηγός του συλλόγου Λιονέλ Μέσι έλαβε το βραβείο χρυσή μπάλα. Η ομάδα γιόρτασε αυτό με μια μαγική νίκη επί της Μαγιόρκα 5:2, ο κύριος ήρωας της συνάντησης σκόραρε χετ ρικ. Για τους Καταλανοί δεν έχουν νόημα να παίξουν με βασική σύνθεση στον επερχόμενο αγώνα, οπότε η Μπάρτσα μπορεί να χαρίσει στον αντίπαλο 3 βαθμούς.

Πρώτη συνάντηση

Ο αγώνας στο Camp Nou έλαβε χώρα σε μια ενδιαφέρουσα μάχη, όπου ο Ίντερ γρήγορα κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η Μπαρτσα μπόρεσε να δείξει χαρακτήρα και να αρπάξει τη νίκη με σκορ 2:1, διπλό από τον Luis Suarez.

Πρόβλεψη

Μην εκπλαγείτε με τις αποδόσεις των bookmaker, όπου η Ίντερ είναι ξεκάθαρο φαβορί. Πιθανότατα, η Μπάρτσα απλά δεν θα βγάλει την κύρια σύνθεση, που θα είναι μια λογική απόφαση. Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί αγώνες μπροστά και δεν έχει νόημα για άλλη μια φορά να κινδυνέψουν οι ποδοσφαιριστές. Αυτή η ευκαιρία πρέπει να χρησιμοποιηθεί και να στοιχηματίσετε στην καθαρή νίκη των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *