The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μιλάνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Inter-Milan-21.10 (1)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

“Giuseppe Meazza”, Μιλάνο

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της Κυριακής, φυσικά, θα είναι το ντέρμπι του Μιλάνου, όπου η Ίντερ θα είναι γηπεδούχος. Οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της “μαύρο-μπλε” ομάδας, η ενδεκάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον τελευταίο γύρο έχει επιτύχει μια σειρά από σημαντικές νίκες, τόσο στην εγχώρια αρένα όσο και σε διεθνές επίπεδο. Αλλά και η Μίλαν δεν πρέπει να υποτιμηθεί, η ομάδα του Gattuso ξέρει να εκπλήξει, και από την άποψη της σύνθεσης, είναι ακόμη δύσκολο να πούμε ποιος έχει πλεονέκτημα.

Στην τρίτη θέση

Μετά από 8 γύρους που παίχτηκαν στη Σέριε Α’, η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη και έχει 16 βαθμούς στο ενεργητικό, 8 βαθμούς πίσω από τη Γιουβέντους. Μετά την ήττα από την Πάρμα, η οποία έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Μιλάνου πέτυχε 4 συνεχόμενες νίκες στο επίπεδο της Σέριε Α’: Σαμπντόρια 1:0, Φιορεντίνα 2:1, Κάλιαρι 2:0, ΣΠΑΛ 2:1.

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα

Η Μίλαν πριν τον 9ο γύρο βρίσκεται στη 10η θέση στην κατάταξη, οι “ερυθρόμαυροι” σημείωσαν 12 βαθμούς, χάνουν στην Ίντερ 4 βαθμούς, αλλά έχουν παίξει έναν αγώνα λιγότερο από τον αντίπαλο, δηλ. η νίκη των φιλοξενουμένων την Κυριακή θα οδηγήσει στο γεγονός ότι θα υπάρξει μόνο μία μονάδα χάντικαπ μεταξύ των ομάδων του Μιλάνου. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις οι “ερυθρόμαυροι” έπαιξαν δύο φορές ισοπαλία με την Έμπολι και την Αταλάντα, νίκησαν τη Σασουόλο, τον Ολυμπιακό και τη Κιέβο.

Πρόβλεψη

Μην ξεχνάτε ότι ο παράγοντας της έδρας στο ντέρμπι του Μιλάνου έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα, επειδή και οι δύο ομάδες παίζουν στο ίδιο στάδιο. Η Ίντερ μάλλον θα έχει περισσότερους οπαδούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μίλαν δε θα χάσει με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *