The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Милан-19.04_cr

Κύπελλο Ιταλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 19 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Δεν θα υπάρξει ευρωπαϊκός διαγωνισμός την επόμενη εβδομάδα. Όπως συμβαίνει συχνά, το «παράθυρο» που προκύπτει χρησιμοποιείται διαφορετικά σε διαφορετικές χώρες. Η Ιταλία θα φιλοξενήσει τη δεύτερη φάση των ημιτελικών του κυπέλλου και την Τρίτη θα είναι το Derby della Madognina, μια ακόμη αναμέτρηση μεταξύ Ίντερ και Μίλαν. Ποιος μπορεί να κερδίσει εδώ; Ο ιστότοπος περιέχει μια δωρεάν πρόβλεψη για τον καθοριστικό αγώνα στις 19 Απριλίου 2022.

Η Ίντερ μπορεί να επιστρέψει στον αγώνα για τον τίτλο

Οι «μαυρομπλε» έδειχναν να έχουν χάσει τα πάντα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μια σειρά αποτυχιών έριξε τους παίκτες του Simone Inzaghi πίσω από τις πλάτες των ανταγωνιστών της Serie A, στην 3η θέση (σημειώθηκε και αποκλεισμός στους 16 του Champions League, αλλά απέναντι σε έναν πραγματικά δυνατό αντίπαλο τη Λίβερπουλ). Όμως η παύση για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων επέτρεψε, φαίνεται, στο σύλλογο να ανακάμψει επιτέλους. Κατάφερε επίσης να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση με μια εκτός έδρας νίκη επί της Γιουβέντους. Και μετά νίκησε αποδείχτηκε με σιγουριά, με σκορ 2-0, τη Βερόνα. Αυτό κατέστησε δυνατή την πραγματική επιστροφή στον αγώνα για τη διατήρηση του Scudetto, στο πλαίσιο των αστοχιών από τους ανταγωνιστές. Με τη Σπέτσια την Παρασκευή κατάφεραν να κερδίσουν άλλους 3 βαθμούς και μάλιστα με σιγουριά: το τελικό σκορ ήταν 3-1 υπέρ των Νερατζούρι.

Η Μίλαν πήρε άλλο δρόμο

Οι «ερυθρόμαυροι» μοιάζουν σαν κάποιου είδους περίεργος «καθρέφτης» για τον διπλανό τους. Ακόμη και στο Champions League, ενώ η Ίντερ προκρινόταν στα πλέι οφ, οι τύποι του Στέφανο Πιόλι απέτυχαν, καταλαμβάνοντας μόλις την 4η θέση στην τετράδα τους. Από την άλλη όμως, υπήρξε ένα δυνατό ξεκίνημα στη Serie A, που αντικαταστάθηκε από ύφεση, και μια νέα άνοδος στην 1η θέση στο δεύτερο μισό του χειμώνα… Όλα όμως μπήκαν σε ύφεση μετά τους αγώνες των εθνικών. Ούτε με τη Μπολόνια ούτε με την Τορίνο δεν σκόραρε ούτε μία φορά ο κορυφαίος της βαθμολογίας. Για αυτό, δεν πλήρωσε με την πρώτη θέση μόνο λόγω του ότι η Νάπολι σκόνταψε στον τελευταίο γύρο, χάνοντας εντός έδρας από τη Φιορεντίνα. Αλλά όσον αφορά τους χαμένους βαθμούς, έχει ήδη γίνει ο ηγέτης της Ίντερ… Τουλάχιστον κατάφεραν να σκοράρουν εναντίον της Τζένοα και, ως εκ τούτου, να πάρουν επιτέλους τη νίκη.

Προηγούμενοι αγώνες

Αυτή τη σεζόν, μέχρι στιγμής, η Μίλαν δεν έχει χάσει από τον γείτονα και τον εχθρό της. Στο πλαίσιο της Serie A, έχουν ήδη γίνει και οι δύο συναντήσεις και εκεί οι «ροσονέρι» κέρδισαν 4 βαθμούς. Στον πρώτο, τυπικά «εκτός έδρας» ημιτελικό, οι ομάδες δεν σκόραραν γκολ.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ τον Απρίλιο δείχνει πιο σίγουρη από το γείτονά της και ήρθε η ώρα να κερδίσει τη Μίλαν. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι οι Νερατζούρι θα κερδίσουν το κύπελλο (απόδοση 2,13).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *