The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Интер-08.11b

Κύπελλο Ιταλίας              

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μιλάνο. Στάδιο “Giuseppe Meazza”

Το κύριο ντέρμπι του Μιλάνου θα λάβει χώρα στους προημιτελικούς του Ιταλικού Κυπέλλου.

Ίντερ

Προς το παρόν η Ίντερ είναι δεύτερη στη Σέριε Α, έχει κερδίσει 41 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 45:23. Σημειώνω ότι σε δύο συνεχόμενους αγώνες δεν οι νερατζούρι δε χάνουν, νίκησαν 2:0 τη Γιουβέντους και σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με την Ουντινέζε. Όμως στους αγώνες του Κυπέλλου η ενδεκάδα του Κόντε με δυσκολία πέρασε το εμπόδιο με τη μορφή της Φιορεντίνα (2:1).

Μίλαν

Η πορεία της Μίλαν αποδείχθηκε ότι δεν ήταν λιγότερο δύσκολη, αλλά στο τέλος νίκησε την Τορίνο ελάχιστα με σκορ 1:0. Εν τω μεταξύ, οι ροσονέρι επικράτησαν της Κάλιαρι (2:0) και υπέστη συντριπτικό φιάσκο 0:3 από την Αταλάντα. Αυτό, ωστόσο, δεν τους εμπόδισε να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ως ηγέτης.

Πρόβλεψη

Αμφιβάλλω πολύ ότι οι ομάδες του Μιλάνου θα αναζητούν ποίος έχει δίκαιο σε μια ανοιχτή μάχη χωρίς να κοιτάξουν πίσω. Ωστόσο, διακυβεύεται η πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου, οπότε κανείς εδώ δεν θα το διακινδυνεύσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *