The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μίλαν: προγνωστικά για τον αγώνα

Интер-Милан-05.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα
Το ντέρμπι του Μιλάνου πάντα προκαλούσε σάλο όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Για το λόγο αυτό, ετοιμάσαμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ – Μίλαν.
Είναι δύσκολο για την Ίντερ να συμβαδίσει με τον ηγέτη
Οι «κυανόμαυροι», αν και δεν δείχνουν αξιοζήλευτη σταθερότητα στα αποτελέσματα, είναι δεύτεροι στη Serie A. Δε σημαίνει ότι μπορούμε να μιλάμε για τη μάχη για το τίτλο στο πρωτάθλημα, γιατί η διαφορά από την κορυφαία Νάπολι είναι 13 βαθμοί. Εδώ θα ήθελαν να μείνουν στην πρώτη τετράδα, η διαφορά ακόμη και από την έκτη θέση είναι μόλις 3 βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Simone Inzaghi κέρδισαν επάξια τον αουτσάιντερ Κρεμονέζε εκτός έδρας με σκορ 2:1. Τραυματισμοί θα εμποδίσουν τρεις παίκτες να παίξουν σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα.
Η Μίλαν νοσταλγεί πολλά
Οι Roso Nerry δεν μπορούν να βρουν το παιχνίδι τους μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα δεν έχει κερδίσει σε τέσσερις σερί συναντήσεις, έχοντας σημειώσει μόνο δύο βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Η Μίλαν έχει ήδη πέσει από την πρώτη τετράδα της Serie A, καθώς βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση, ενώ βρίσκεται πίσω από την τρίτη θέση σε πρόσθετους δείκτες, και δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη. Η ομάδα άρχισε να δέχεται πολλά, 13 γκολ σε τέσσερις αγώνες. Η πραγματική αποτυχία ήταν στον τελευταίο γύρο, όταν έχασε εντός έδρας από τη Σασουόλο με σκορ 2:5. Ο σύλλογος έχει έξι απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη συνάντηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έπαιξαν δύο φορές αυτή τη σεζόν, η μάχη του πρώτου γύρου έληξε με τη νίκη της Μίλαν με σκορ 3:2. Λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες πριν, οι σύλλογοι συναντήθηκαν στη μάχη για το Σούπερ Καπ Ιταλίας, τότε η Ίντερ κέρδισε μια συντριπτική νίκη – 3:0.
Πρόβλεψη
Να θυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για ντέρμπι, οι δύο ομάδες παίζουν τους εντός έδρας αγώνες τους στο ίδιο γήπεδο, οπότε ο παράγοντας της έδρας τους εξαφανίζεται αυτόματα εδώ. Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Ίντερ, γι’ αυτό και αυτή τη φορά αναγράφεται ως το φαβορί της αναμέτρησης. Τέτοιες μάχες είναι συχνά απρόβλεπτες, θεωρούμε λειτουργικό για τον επερχόμενο αγώνα ένα στοίχημα σε over 2,5 γκολ και απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *