The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Λέτσε: πρόβλεψη για τον αγώνα

MACAU, MACAU - JULY 27: Team coach Antonio Conte of FC Internazionale gestures during the International Super Cup 2019 between Paris Saint-Germain and FC Internazionale at the Macau Taipa Olympic Sports Center on July 27, 2019 in Macau. (Photo by Chris Wong/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας η Ίντερ του Μιλάνου θα συναντηθεί με τη Λέτσε. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα.

Ίντερ

Ίντερ Μιλάνου άλλαξε τον προπονητή το καλοκαίρι. Ο νέος τεχνικός της ομάδας έγινε ο Αντόνιο Κόντε. Πρώτα απ’ όλα ο Ιταλός αγόρασε τον Romelu Lukaku στην ομάδα του, επίσης έδιωξε τους Icardi, Nainggolan και Perisic. Σε πρόσφατους αγώνες οι «νερατζούρι» στα τουρνουά πριν από την σεζόν έπαιζαν ισοπαλίες και όλα αποφασίζονταν στη διαδικασία των πέναλτι. Έτσι η ομάδα έπαιξε με τη Γιουβέντους (1:2), την ΠΣΖ (2:1), τη Τότεναμ (2:1) και τη Βαλένθια (2:1).

Λέτσε

Η Λέτσε την περασμένη σεζόν στη Σέριε Β’ έδειξε τον καλύτερο εαυτό τςη. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα σημείωσε 66 βαθμούς και πήρε τη δεύτερη θέση, προκρίθηκε κατευθείαν στη Σέριε Α’ Ιταλίας, δείχνοντας καλό παιχνίδι πριν το ξεκίνημα της σεζόν. Η Λέτσε νίκησε την Bolzano (6:0), Φροζινόνε (4:1), καθώς νίκησε τη Σαλερνιάνα (4:0) στο Κύπελλο Ιταλίας.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ έδειξε τον εαυτό της πολύ ρεαλιστικά το καλοκαίρι, κάτι που είναι χαρακτηριστικό όλων των ομάδων του Αντόνιο Κόντε. Με τη σειρά της η Λέτσε έπαιξε εναντίον αδύναμων ομάδων, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρίνουμε το επίπεδό της. Μπορείτε να είστε σίγουροι για ένα πράγμα – οι ομάδες δεν θα βιαστούν να τρέξουν απερίσκεπτα μπροστά, αλλά θα προσπαθήσουν να κλειστούν όσο το δυνατόν περισσότερο από τον αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *