The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Реал-25.11b

Κύπελλο Ιταλίας              

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μιλάνο. Στάδιο Giuseppe Meazza

Οι Ίντερ και Γιουβέντους θα συναντηθούν στον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Ιταλικού Κυπέλλου.

Ίντερ

Την παραμονή η Ίντερ κέρδισε εύκολα την Μπενεβέντο 4:0, χάρη σ’ αυτό παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 44 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 49:23. Παράλληλα, οι Nerazzurri διεκδικούν σοβαρά την επιτυχία στο Κύπελλο. Εκεί ξεκίνησαν από την τελική φάση των 16, νικώντας ταυτόχρονα τη Φιορεντίνα (2:1) και τη Μίλαν (2:1) στο δρόμο τους.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μπορεί να καυχηθεί με την τρέχουσα σειρά τεσσάρων καθαρών νικών. Έτσι, η «Γηραιά Κυρία» εξασφάλισε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, επτά βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Στο Κύπελλο οι Τορίνιοι σε εντυπωσιακό στιλ νίκησαν την Τζένοα (3:2) και τη SPAL (4:0).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη και, πάνω απ’ όλα, φημίζονται για το εξαιρετικό επιθετικό παιχνίδι τους. Γι’ αυτό περιμένω από αυτούς ανοιχτό ποδόσφαιρο με ανταλλαγή γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *