The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για στοίχημα

Интер-Ювентус-24.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μιλάνο. Στάδιο Giuseppe Meazza

Το απόγευμα της Κυριακής θα διεξαχθεί ο κεντρικός αγώνας της ένατης αγωνιστικής της Serie A ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουβέντους.

Ίντερ

Τρίτη θέση, 17 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 23:11 – η Ίντερ εδραιώθηκε σταθερά στο πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα και σκοπεύει να τερματίσει τουλάχιστον στο top-4. Στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις οι Νερατζούρι επικράτησαν επί των Μπολόνια (6:1), Φιορεντίνα (3:1) και Σασουόλο (2:1), σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με την Αταλάντα και έχασαν ασθενώς 1:3 από τη Λάτσιο.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους απέτυχε στην αρχή την καμπάνιας, επομένως δεν πρέπει να εκπλαγείτε από την τρέχουσα έβδομη θέση του με 14 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 12:10. Ωστόσο, οι Τορίνιοι δείχνουν θετική δυναμική. Κέρδισαν τέσσερις σερί νίκες επί της Λα Σπέτσια (3:2), της Σαμπντόρια (3:2), της Τορίνο (1:0) και της Ρόμα (1:0).

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, οι γηπεδούχοι θεωρούνται τα φαβορί του ζευγαριού, αλλά αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους δείχνει πολύ πιο όμορφη. Πιστεύω ότι λόγω του δυνατού παιχνιδιού στην άμυνα, οι φιλοξενούμενοι έχουν καλές πιθανότητες να αποφύγουν την ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Γιουβέντους δε θα χάσει με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *