The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

012-Inter-Atalanta-07.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Κυριακή, 7 Απριλίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 7 Απριλίου στο Μιλάνο θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του 31ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας, όπου θα συναντηθούν η τοπική Ίντερ και η Αταλάντα από το Μπέργκαμο. Αυτοί είναι άξιοι αντίπαλοι, πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι υπόσχεται να είναι “καυτό”. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ – Αταλάντα.

Και πάλι βγήκαν στο νικηφόρο δρόμο

Αυτή τη στιγμή η Ίντερ κατέχει την τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά η ομάδα πρέπει να κάνει κάτι με το παιχνίδι της. Άλλωστε, αν οι “νερατζούρι” συνεχίσουν να σκοντάφτουν τόσο συχνά και σταθερά, μπορεί να αποκλειστούν ακόμη και από τη ζώνη του Champions League. Το θέμα είναι ότι η ενδεκάδα του Σπαλέτι στους τελευταίους οχτώ αγώνες κέρδισε μόνο 3 φορές. Ωστόσο, η τελευταία νίκη σημειώθηκε την Τετάρτη πάνω από τη Τζένοα εκτός έδρας με σκορ 0:4. Και αυτή χάρη στον Ικάρντι, ο οποίος τελικά επέστρεψε στην ομάδα!

Η ομάδα είναι καλή

Την ίδια στιγμή η Αταλάντα ανεξήγητα βρέθηκε στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, αλλά τώρα χρειάζεται σταθερότητα. Όχι, στους τελευταίους αγώνες η ενδεκάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι σχεδόν μόνο κέρδισε, αλλά πρέπει να διατηρήσει τέτοιο ρυθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα οι “θεοί” έχουν να χάσουν έξι αγώνες στη σειρά, αν και χάνουν συνεχώς και από όλους. Ειδικά πολλά στην ομάδα αρέσει να χάνει εκτός έδρας, όπου η ίδια δεν διακρίνεται πάντα με την απόδοση.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ και η Αταλάντα είναι άξιοι αντίπαλοι, αλλά η ομάδα του Μιλάνου είναι προτιμότερη. Μετά την επιστροφή του Ικάρντι οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίζουν πιο δυνατά στην επίθεση, αυτό ακριβώς τους έλειπε. Καθώς και εντός έδρας παίζουν απλά πανέμορφα. Ταυτόχρονα, οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν για το παιχνίδι κουρασμένοι, επειδή ο τελευταίος αγώνας τους ήταν την Πέμπτη. Έτσι από αυτή τη συνάντηση πρέπει να περιμένουμε την κυριαρχία των “νερατζούρι”… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ μα χάντικαπ 0 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *