The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Аталанта-08.03b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Παρόλο που η Δευτέρα δεν είναι καθόλου μέρα ποδοσφαίρου, στη Serie A έχουν φύλαξη για τις 8 Μαρτίου την πιο ενδιαφέρουσα μάχη Ίντερ εναντίον Αταλάντα, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στον πόρο μας.

Οι Μιλανέζοι τρέχουν προς τον τίτλο

Η Ίντερ έχει ήδη αποκλειστεί από όλα τα τουρνουά, η Serie A είναι η μόνη και πιο σημαντική για τον σύλλογο αυτή τη σεζόν. Οι Μιλανέζοι έχουν κάθε ευκαιρία να κερδίσουν τον τίτλο και να πετάξουν απ’ το θρόνο την μακροχρόνια πρωταθλήτρια, την Γιουβέντους. Τα αγόρια του Αντόνιο Κοντέ ηγούνται της κατάταξης του πρωταθλήματος με συνεχόμενο σερί επτά νικών. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας την Πάρμα 2:1, ο Alexis Sanchez κατέγραψε το διπλό. Η διαφορά από τη δεύτερη Μίλαν αποτελεί τρεις βαθμούς με ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι κύριοι ανταγωνιστές δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, η Ίντερ έχει κάθε πιθανότητα να κερδίσει τον τίτλο.

Οι Μπεργκαμάσκι θα ικανοποιηθούν με τη θέση στο τοπ-4

Η Αταλάντα είναι σήμερα πέμπτη στη Σέριε Α, αλλά η νίκη θα φέρει τους Μπεργκαμάσκους στην πρώτη τετράδα. Η ομάδα έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι σε καλή κατάσταση. Το τελευταίο θύμα της ομάδας ήταν το αουτσάιντερ Κροτόνε , ηττήθηκε 5:1. Ας μην ξεχνάμε ότι ο σύλλογος πρέπει να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς και τον αγώνα εκτός έδρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, εντός έδρα σημειώθηκε ήττα με σκορ 0:1 . Οι παίκτες του Gasperini δεν φοβούνται κανέναν και προσελκύουν με το στυλ παιχνιδιού τους.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι σημείωσαν ισοπαλία 1:1, ο Lautaro Martinez έφερε την Ίντερ μπροστά, ενώ ο Oleksiy Miranchuk ισοφάρισε.

Πρόβλεψη

Η ομάδα του Μιλάνου θεωρείται ένα μικρό φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση, αν και μας περιμένει μια απρόβλεπτη μάχη. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές στην επίθεση, οπότε περιμένουμε ένα παραγωγικό παιχνίδι. Στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Οι αντίπαλοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παίξουν έναν βαρετό αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα:το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *