The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 11 Ιανουαρίου 2020

Inter-Atalanta-11.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στην Ιταλία το προσεχές Σαββατοκύριακο θα φέρει πληθώρα ποδοσφαιρικών αγώνων υψηλού επιπέδου. Αν και η εστίαση θα είναι και πάλι στην Κυριακή, θα υπάρξουν και μερικές ενδιαφέρουσες συναντήσεις το Σάββατο στη Σέριε A Ιταλίας. Το ζευγάρι Ίντερ – Αταλάντα έχει υψηλές αποδόσεις. Θα σταματήσουν οι Μπεργκαμάσκι τον θρίαμβο των νερατζούρι; Παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα του 19ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 11 Ιανουαρίου 2019 στις 9:45 μ.μ. στο Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα.

Η Ίντερ αυτή τη σεζόν φαίνεται σοβαρή

Οι «μαύρο-μπλε» αγωνίζονται σοβαρά για το Scudetto. Και για να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας αυτή τη σεζόν σκοπεύουν να συμπεριφέρονται όσο το δυνατόν πιο ενεργά στην αγορά μεταφοράς τον Ιανουάριο. Είναι αλήθεια ότι μέχρι στιγμής, κατά την πρώτη εβδομάδα, όλα περιορίζονται μόνο από τις φήμες και τις διαπραγματεύσεις. Έτσι το Σάββατο στο Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα θα βγει ήδη συνήθη σύνθεση. Ωστόσο, είναι αρκετά καλή, ειδικά το ζεύγος επίθεσης Λουκάκου – Martinez. Αυτοί εξασφάλισαν τη σίγουρη αρχή το 2020, όταν οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε ταξίδεψαν στη Νάπολη. Το διπλό του Ρομελού Λουκάκου και γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες εξασφάλισαν τη σίγουρη νίκη επί της ομάδας σε κρίση του Τζενάρο Γκατούζο. Εκτός έδρας πριν από αυτό οι «νερατζούρι» κέρδισαν τη Νάπολι το 1997. Αυτό τους επιτρέπει να συνεχίσουν να προχωρούν ίσια με τη Γιουβέντους: και οι δύο μεγιστάνες μετά από 18 γύρους έχουν από 45 βαθμούς.

Η Αταλάντα δεν σκοπεύει να επιβραδύνει

Οι Μπεργκαμάσκι την περασμένη σεζόν τερμάτισαν και πάλι ανάμεσα στους ηγέτες, και μπόρεσε να κάνει ντεμπούτο στο Champions League. Η ενδεκάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι το κατάφεραν με επιτυχία, λόγω ισχυρού 2ου γύρου προσπερνώντας την Ντιναμό και τη Σαχτάρ Ντονέτσκ και φτάνοντας στα πλέι-οφ του κύριου ηπειρωτικού τουρνουά. Και παράλληλα παραμένουν, παρά την παρατεταμένη απουσία λόγω του τραυματισμού του Ντουβάν Ζαπάτα, να είναι η πιο εντυπωσιακή ομάδα του Calcho. Βέβαια, η Αταλάντα έχει πολλά χαμένα γκολ – 25. Αλλά η επίθεση καλύπτει με το παραπάνω αυτό το μειονέκτημα: 48 γκολ έχουν σημειωθεί σε 18 αγώνες. Και οι δύο τελευταίοι αγώνες, με τη Μίλαν πριν από το διάλειμμα και με την Πάρμα τον Ιανουάριο, έληξαν σε συντριπτικές νίκες με σκορ 5-0. Πώς ο Κόντε σκέπτεται να αντιδράσει σ’ αυτό;

Προηγούμενοι αγώνες

Ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι έχει να χάσει από την προηγούμενη ομάδα του εδώ και τρεις συνεχόμενες φορές. Δύο φορές ήταν ασυνήθιστο για την Αταλάντα 0-0, ενώ το Νοέμβριο του 2018 νίκησαν συντριπτικά την Ίντερ στην έδρα της με σκορ 4-1.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι και οι δύο σύλλογοι μπορούν να καυχηθούν για μια ισχυρή επίθεση, αλλά έχουν ελαττώματα στην άμυνα, ειδικά η Αταλάντα. Ακόμα και η Ίντερ είναι απίθανο να αλλάξει αυτή την τάση – προβλέπουμε την αφθονία των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *