The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για τον αγώνα

Интер-Милан-05.02

Κύπελλο Ιταλίας – Προημιτελικός
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα
Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας, η κλήρωση συγκέντρωσε την τρομερή Ίντερ και την Αταλάντα.
Ίντερ
Τον Ιανουάριο του 2023, η Ίντερ είχε ήδη παίξει επτά αγώνες, όπου κέρδισε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Και μια πρόσφατη νίκη με σκορ 2-1 εναντίον της Κρεμόνεζε ανέβασε τους «νερατζούρι» στη δεύτερη θέση της Serie A. Οι άνδρες του Ιντζάγκι μπορούν επίσης να καυχηθούν για θριάμβους επί της Μίλαν (3:0) στο Σούπερ Καπ και της Πάρμα (2:1) στο Κύπελλο.
Αταλάντα
Η Αταλάντα ξεκίνησε επίσης δυναμικά στο δεύτερο μισό της εκστρατείας, χάρη σ’ αυτό βρέθηκε στην τέταρτη θέση μετά από θεαματικές νίκες 8-2 επί της Σαλερνιτάνα και 2-0 επί της Σαμπντόρια, καθώς και μια ισοπαλία με 3-3 επί της Γιουβέντους. Στο Κύπελλο της χώρας, οι «μπεργκαμάσκοι» με όχι λιγότερο θεαματικό τρόπο απομάκρυναν τη λα Σπέτσια από το δρόμο (5:2).
Πρόβλεψη
Και οι δύο ομάδες έχουν εντυπωσιακές δυνατότητες στην επίθεση, αλλά ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά μέτριες στην άμυνα. Δεν θα εκπλαγώ αν σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στην επερχόμενη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο μεταξύ Ίντερ και Αταλάντα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *