The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Έμπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Болонья-Интер-27.04_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022, 7:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου, οι ειδικοί μας προσφέρουν την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Έμπολι. Θα είναι όλα τόσο εύκολα για τους γηπεδούχους;

Η Ίντερ περιμένει από τους γείτονες να κάνουν λάθος

Απομένουν τρεις γύροι στη Serie A και η Ίντερ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν. Αν και όλα είναι στα χέρια των γειτόνων, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν καλές δυνατότητες στους Κυανόμαυρους για το Scudetto, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ημερολόγιο των παικτών του Simone Inzaghi είναι πιο απλό από αυτό του ανταγωνιστή. Η Ίντερ νίκησε 2-1 την Ουντινέζε στον τελευταίο γύρο. Τραυματισμός δεν θα επιτρέψει σε έναν παίκτη να μπει στο γήπεδο στην επερχόμενη μάχη.

Απρόβλεπτη Έμπολι

Δεδομένου ότι η Έμπολι επέστρεψε στη Serie A μόνο αυτή τη σεζόν, το κύριο καθήκον του συλλόγου ήταν να κερδίσει έδαφος στην ισχυρότερη κατηγορία, κάτι το οποίο κατάφερε χωρίς προβλήματα. Η ομάδα είναι 14η στο πρωτάθλημα, με 11 βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε ήττα από την Τορίνο 1:3, η ομάδα είχε χάσει τα δύο τελευταία γκολ, παίζοντας με εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, οι αποβολές έγιναν αιτία αποτυχίας. Η Έμπολι είναι ελκυστική επειδή δεν φοβάται να μάχεται απέναντι σε αντίπαλο οποιουδήποτε επιπέδου. Ο σύλλογος έχει πέντε απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη συνάντηση και όχι την καλύτερη συνολική μορφή της ομάδας.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι κατάφεραν να παίξουν δύο φορές μεταξύ τους τη φετινή σεζόν, στο πρωτάθλημα η Ίντερ κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 2:0. Πραγματικό μακελειό ήταν στο Coppa Italia, η Έμπολι ήταν κοντά στη νίκη, αλλά δέχθηκε γκολ στην παράταση, ο μιλανέζικος σύλλογος κατάφερε να νικήσει με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Αν πιστέψουμε τις αποδόσεις στα στοιχήματα, η Ίντερ πρέπει να κερδίσει αυτή τη μάχη συντριπτικά, οι γηπεδούχοι είναι όντως το φαβορί, αλλά η Έμπολι μπορεί να δώσει μάχη. Η επιλογή με ποντάρισμα στο over 3,5 γκολ φαίνεται αρκετά ελκυστική. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη νίκη του συλλόγου του Μιλάνου, το μόνο ερώτημα είναι με πόσο μεγάλο σκορ θα γίνει αυτό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: over 3,5 με απόδοση 1,79.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *