The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Άιντραχτ Φραγκφούρτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Inter-EintrachtFrankfurt-14.03

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Μιλάνο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μονομαχία των 16 του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ τοπικής Ίντερ και της Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ αυτών των ομάδων τελείωσε χωρίς γκολ (0:0), αλλά το δεύτερο παιχνίδι θα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον. Δεν ξέρετε τι να περιμένετε από αυτόν τον αγώνα; Διαβάστε γρήγορα την πρόβλεψή μας.

Η ομάδα του Μιλάνου εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίση

Αυτή τη στιγμή η Ίντερ φαίνεται αρκετά αδύναμη, αν και κερδίζει συνεχώς βαθμούς. Την Κυριακή η ενδεκάδα του Σπαλέτι νίκησε την SPAL με σκορ 2:0 εντός έδρας, αλλά αυτή είναι μια πολύ αδύναμη ομάδα. Τώρα η ομάδα έχει νικητήριο σερί των 3 ματς, αλλά όλοι οι αντίπαλοι ήταν “κάπως”. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι “νερατζούρι” για κάποιο λόγο άρχισαν να χάνουν με συνέπεια και αρκετά. Και στον πρώτο αγώνα η Ίντερ φαινόταν αδύναμη και ως εκ θαύματος δεν έχασε αυτόν τον αγώνα…

Η ομάδα πήρε φόρα

Την ίδια στιγμή η Άιντραχτ Φραγκφούρτης έπαιξε τέλεια στον πρώτο αγώνα, αλλά η τύχη του ποδόσφαιρου δεν ήταν στο πλευρό της. Γι’ αυτό το λόγο η ενδεκάδα του Adi Hütter απέτυχε να νικήσει την Ίντερ, αν και είχε τα πάντα για να το καταφέρει: πολλές ευκαιρίες για σκορ και πλήρη κυριαρχία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το μοναδικό λάθος της ομάδας στους τελευταίους 5 αγώνες: 4 νίκες με συνολικό σκορ 13:3 και μία ισοπαλία με την Ίντερ (0:0). Και γενικώς οι “Αετοί” έχουν να χάσουν 11 συνεχόμενους αγώνες, ενώ εκτός έδρας το σερί χωρίς ήττες μετράει εφτά αγώνες…

Πρόβλεψη

Αν κρίνουμε μόνο από τα ονόματα, η Ίντερ είναι πιο ισχυρή από την Άιντραχτ, αλλά τώρα οι φιλοξενούμενοι φαίνονται πολύ καλύτερα. Και στον πρώτο αγώνα ως εκ θαύματος δεν κέρδισαν, οπότε θα προσπαθήσουν να επιτύχουν το στόχο τους στο δεύτερο παιχνίδι. Επιπλέον, τώρα οι “νερατζούρι” δεν είναι σε καλύτερη τους κατάσταση και συνεχώς χάνουν… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Άιντραχτ Φραγκφούρτης ή ισοπαλία με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *